FB pixel TP pixel
První trailer The Last of Us 2 je tady! Epická apokalypsa vás donutí k slzám © HBO / Max

První trailer The Last of Us 2 je tady! Epická apokalypsa vás donutí k slzám

Druhá řada seriálového fenoménu The Last of Us se blíží a první trailer od HBO slibuje ohromné věci. Kdo hrál herní předlohu, toho potěší naprostá věrnost herní předloze, což zároveň znamená hromadu silných emocí, které ve vás vyvolá už píseň Future Days od Pearl Jam, která zní celou dobu na pozadí.

Filmové novinky 26. 9. 2024 17:20 | Filmové novinky

Je to tady! Seriál The Last of Us se sice vrátí na obrazovky HBO až v příštím roce, první upoutávka už ale přichází nyní a je to přesně taková bomba, jak se dalo čekat. Tvůrci Craig Mazin a Neil Druckmann sice potvrdili, že dostaneme tentokrát jen 7 epizod, protože se události druhého herního dílu roztáhnou na více řad, to ale vůbec nevadí, právě naopak. Komplikovaný děj druhé hry si totiž zaslouží tu největší péči a zdá se, že tvůrčí duo hodlá zůstat velmi věrné předloze stejně jako posledně.

První upoutávka je tudíž v podstatě složená jen ze záběrů, které hráči velmi dobře znají. Dostaneme Ellieino učení se na kytaru, její A-ha hudební seanci s Dinou v rozpadlém Seattlu, nechybí ani záběr na pomstychtivou Abby v podání Kaitlyn Dever a samozřejmě ani útok clickerů ze zimní pasáže hry, která celou zápletku nové řady odstartuje. V upoutávce ale dostanete i první ochutnávku Serafitů, nechybí ani radikální Isaac a vše musí nutně podtrhovat píseň Future Days of Pearl Jam, která rozbrečí každého, kdo zná události hry.

Zkrátka a dobře, The Last of Us se vrací se vší parádou a půjde jistojistě o jednu z největších televizních premiér příštího roku.

Zdroj: HBO

Reklama  5 813 zobrazení   206 se líbí
Cavillův válečný akčňák je online hitem. V kinech však drtivě propadl
Cavillův válečný akčňák je online hitem. V kinech však drtivě propadl
25.09.2024 18:10:00 | Filmové novinky

Populární herec Henry Cavill sice již není Supermanem a dobrovolně odešel i od ztvárnění Geralta z Rivie ze ságy Zaklínač, nedostatkem práce ale netrpí. Naposledy se objevil ve snímku Operace Poštmistr, který v kinech sice propadl, v online prostoru ale slaví globální úspěch.

Fantastický úspěch českých filmů na Netflixu. Bodují komedie i erotika, sci-fi pohořelo
Fantastický úspěch českých filmů na Netflixu. Bodují komedie i erotika, sci-fi pohořelo
25.09.2024 16:15:00 | Filmové novinky

Zatímco z kin čísla divácké návštěvnosti nalezneme poměrně snadno, streamovací služby bývají velkou neznámou. A to nejen pro obyčejné smrtelníky, ale i pro samotné tvůrce. Tedy až donedávna, kdy Netflix začal sdílet počet sledovaných hodin u svého obsahu.

HBO slaví nový krimi hit. Sledovanost je nejvyšší od The Last of Us
HBO slaví nový krimi hit. Sledovanost je nejvyšší od The Last of Us
25.09.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Minulý týden měl na streamovací platformě Max premiéru první díl komiksové gangsterky Tučňák s Colinem Farrellem v hlavní roli. Charismatický antihrdina si připisuje velký divácký úspěch. Sledovanost úvodní epizody byla nejvyšší od premiéry herního zombie hitu The Last of Us.

Hvězda Falloutu sériovou vražedkyní. Černohumorná krimi novinka má skvělý trailer
Hvězda Falloutu sériovou vražedkyní. Černohumorná krimi novinka má skvělý trailer
24.09.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Již za několik dní se hvězda seriálu Fallout Ella Purnell objeví v černé komedii Sweetpea o proměně nenápadné mladé ženy v nebezpečnou sériovou vražedkyni. Trailer k ambiciózní minisérii slibuje kombinaci napětí, drsného humoru a překvapivých zvratů.