FB pixel TP pixel
Vesmírná novinka Marvelu ukazuje nový tým hrdinů. Trailer láká na vtipné záměny těl © Marvel Studios

Vesmírná novinka Marvelu ukazuje nový tým hrdinů. Trailer láká na vtipné záměny těl

Marvel konečně představil první upoutávku na odkládaný sci-fi snímek The Marvels, který představí nový tým superhrdinů ve složení Photon, Captain Marvel a Ms. Marvel. Trailer je zábavnou chuťovkou, která nepůsobí komplikovaně a plně těží koncept zaměňování těl jednotlivých hrdinek.

11. 4. 2023 15:35 | Filmové novinky

Marvel v posledních měsících čelí velké kritice kvůli mrzké kvalitě svých projektů, které ani zdaleka nedosahují úrovně, která komiksovému gigantu vydobyla místo na výsluní Hollywoodu. Třetí Ant-Man se navíc po rekordním otvíráku stal ve finále propadákem, po němž Marvel začal řadu projektů odkládat, aby jim dopřál více času na post-produkční úpravy a vylepšení výsledné kvality. Jedním z nich je i snímek The Marvels, který spojí trojici hrdinek z několika dřívějších projektů. V jednom filmu se totiž sejdou postavy Photon (z WandaVision), Captain Marvel a Ms. Marvel, přičemž jako zábavný prvek slouží zaměňování těl jednotlivých postav nikoliv pouze na Zemi, ale rovnou napříč vesmírem. Dochází tak k neskutečně bizarním a hlavně zábavným situacím, jež v traileru fungují precizně.

Režisérka Nia DaCosta a scenáristka Megan McDonnell zdá se připravily odlehčenou podívanou, která jako by se vracela náladou někam k první fázi marvelovských dobrodružství, kde se ještě vůbec neřešily komplikované paralelní světy a nějaké gigantické hrozby. Místo toho dostáváme nápaditý koncept a trojici energických postav (Kamala Khan v podání Iman Vellani je pořád perfektní), jimž sekunduje dokonale suchý Samuel L. Jackson, jenž po seriálu Tajná invaze zažívá po delší době zasloužený comeback do MCU. Premiéra The Marvels je aktuálně plánovaná na 9. listopadu.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Hned 3 české novinky slaví úspěch na Netflixu. Příští týden dorazí naprostý skvost
Hned 3 české novinky slaví úspěch na Netflixu. Příští týden dorazí naprostý skvost
10.04.2023 12:40:00 | Filmové novinky

Na streamovací službu Netflix dorazily v uplynulých dnech nové české filmy a obratem se vyhouply mezi nejsledovanější pořady. Největší úspěch slaví romantická vánoční komedie, pozornost diváků ale získaly i vážnější projekty. V následujícím týdnu nás pak čeká jedna z vůbec nejkvalitnějších českých premiér.

Sci-fi hit Netflixu odvrací konec světa. Trailer odhalil stylové datum premiéry
Sci-fi hit Netflixu odvrací konec světa. Trailer odhalil stylové datum premiéry
10.04.2023 12:00:00 | Filmové novinky

Příběh cestujících letu 828 už je na samotném konci. Netflix konečně odhalil definitivní datum premiéry závěrečných epizod hitového sci-fi Manifest, které je často přirovnáváno k fenoménu Ztraceni. Tentokrát půjde o odvracení konce světa.

Nejúspěšnější start animovaného filmu! Kníratý instalatér láme rekordy i herní kletbu
Nejúspěšnější start animovaného filmu! Kníratý instalatér láme rekordy i herní kletbu
09.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Do celosvětových kin vstoupil dlouho očekávaný animovaný film Super Mario Bros. ve filmu a podle očekávání vykoupil společnost Nintendo za dnes již kultovní, leč hrubě nepovedenou hranou adaptaci z 90. let.

Keanu Reeves je miláček: Vtipně obdaroval kaskadéry, video odhalilo pomáhání při natáčení
Keanu Reeves je miláček: Vtipně obdaroval kaskadéry, video odhalilo pomáhání při natáčení
09.04.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Keanu Reeves už tolikrát obhájil titul herce se srdcem ze zlata, až si často myslíme, že nás nemá čím překvapit. Nebyl by to ale Keanu, aby svou oblibu ještě nenavýšil. Tentokrát ocenil své kaskadéry netradičním dárkem.