FB pixel TP pixel
Pattinsonův Batman míří do televize. První ukázka nového seriálu je fenomenální © Warner Bros.

Pattinsonův Batman míří do televize. První ukázka nového seriálu je fenomenální

Nová streamovací služba Max odhalila i první záběry z očekávaného seriálového spin-offu nejnovějšího Batmana s Robertem Pattinsonem. Atmosférická upoutávka láká na ponurou gangsterskou podívanou ze zatopeného Gotham City s fantastickým Colinem Farrellem.

13. 4. 2023 15:40 | Filmové novinky

S oznámením o rebrandingu HBO Max na novou streamovací službu Max, kombinující dosavadní obsah se službou Discovery+, přišlo i první odhalení očekávaného batmanovského seriálu, v němž bude mít hlavní roli Colin Farrell jako nelítostný gangster Penguin. Ten hrál ve filmu The Batman druhé mafiánské housle, zdá se však, že po zatopení Gotham City začne výrazně přebírat otěže zločineckého byznysu. Cesta na vrchol potravního řetězce sice nebude jednoduchá, není však nic, co by nevyřešilo pár dobře mířených ran z pistolí a samopalů. Jen je nutné vyhnout se samotnému netopýrovi, který na konci filmu zjistil, že k nápravě města nestačí jen vyvolávat strach, nýbrž je nutné také vzbuzovat v obyvatelích naději na lepší zítřky.

Ačkoli se Pattinsonův Batman v upoutávce vůbec neobjevuje (a zřejmě se neobjeví ani v celém seriálu), jeho přítomnost jako vládce stínů v Gotham City je dobře patrná. Strach leží na zločincích jako těžká deka, což je pro Penguina ideální příležitostí na zavedení pár změn a občůrání svého vlastního revíru. Za nově vznikajícím seriálem stojí opět režisér Matt Reeves a premiéra je plánovaná na rok 2024. Přesné datum uvedení však zatím neznáme.

Zdroj: The Verge

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Seriál Harry Potter potvrzen. Bude mít 7 řad, nové obsazení i tu, která nesmí být jmenována
Seriál Harry Potter potvrzen. Bude mít 7 řad, nové obsazení i tu, která nesmí být jmenována
13.04.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Je to tady! S oznámením, že se služba HBO Max změní na nového streamovacího obra s kratším názvem Max, přišlo potvrzení o seriálové verzi Harryho Pottera. Nová televizní adaptace má nabídnout naprosto věrnou adaptaci a bavit diváky celou dekádu. Řada fanoušků je ale naštvaná už teď.

Strážci galaxie 3 odhalují tajná camea. V novém traileru se vrací i Sylvester Stallone
Strážci galaxie 3 odhalují tajná camea. V novém traileru se vrací i Sylvester Stallone
13.04.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Už 4. května se chystají do kin třetí a definitivně poslední Strážci galaxie. A zdá se, že režisér James Gunn hodlá přivést zpět všechny své oblíbence, které nyní odhaluje i nová upoutávka. Jedním z navrátilců je i Sylvester Stallone jako legendární Stakar Ogord.

Nový akčňák Netflixu dál láme rekordy. Netflix oslavuje i tři nečekané hity
Nový akčňák Netflixu dál láme rekordy. Netflix oslavuje i tři nečekané hity
12.04.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Netflix má po delší době konečně pořádné hity a daří se mu nejen v rámci seriálů, ale i filmů, kde má dlouhodobě problémy především s kvalitou. Streamovací služba tak rozhodně nemusí oslavovat jen rekordní sledovanost akční novinky Noční agent, která stále láká diváky ze všech koutů světa.

Nejdrsnější Avenger už zase chodí. Podívejte se na jeho návrat po rozdrcení pluhem
Nejdrsnější Avenger už zase chodí. Podívejte se na jeho návrat po rozdrcení pluhem
12.04.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Se sympaťákem Jeremym Rennerem to nevypadalo po drsné nehodě s pluhem, která se udála na počátku tohoto roku, vůbec dobře. Představitel Avengera Hawkeye ale ukázal pevnou vůli a nyní se triumfálně objevil na slavnostní premiéře své nové reality show.