FB pixel TP pixel
První trailer Thora 4 ukazuje hubnutí, olympské bohy i ženského Thora © Marvel Studios

První trailer Thora 4 ukazuje hubnutí, olympské bohy i ženského Thora

Marvel konečně vypustil trailer na již čtvrté sólové dobrodružství severského boha hromu. Thor: Láska jako hrom slibuje jízdu podobnou Ragnaroku plnou mnoha návratů i příchodu dalších bohů do rozrůstajícího se multivesmíru MCU.

18. 4. 2022 19:00 | Filmové novinky

Thor se jako jediný z ústřední trojice hrdinů Marvelu dočkal čtvrtého sólového filmu. Snímek v tuzemsku vyjde pod názvem Thor: Láska jako hrom a natočil ho opět Taika Waititi. V traileru vidíme, že Thor už nehodlá nadále být superhrdinou a dokonce ani pánem pozemského Nového Asgardu. Své království předal Valkýře a sám se vypravil na vesmírné výpravy po boku Strážců galaxie. Jenže osud se nevyhýbá ani bohům samotným, proto je Thor vržen do dalšího dobrodružství, ve kterém se setká například s bohy z Olympu - a to včetně nejvyššího boha a pána blesků Dia. Zeus ale nebude jediným novým bohem ve Waititiho novince. S opraveným Mjolnirem se do akce vrhá i Mocná Thor, nová hrdinská identita Thorovy milované Jane Foster.

První trailer Thora 4 ukazuje hubnutí, olympské bohy i ženského Thora © TMDB

K traileru vyšla i první oficiální synopse: Thor (Chris Hemsworth) se vydává najít vnitřní klid a mír, jeho výprava je ale narušena galaktickým superpadouchem jménem Gorr, řezník bohů (Christian Bale), mocné bytosti, jež touží po vyvraždění všech božských entit ve vesmíru. Thor se proto spojí s novou Mocnou Thor (Natalie Portman), Valkýrou (Tessa Thompson) a svým starým známým ze Sakaaru, Korgem (Taika Waititi). Společně musí najít Gorrovu motivaci k vyvraždění bohů a zastavit tohoto vraha jednou provždy.

První trailer Thora 4 ukazuje hubnutí, olympské bohy i ženského Thora © Marvel Studios

Ve čtvrtém Thorovi se objeví také Russell Crowe, který ztvární již zmíněného Dia a objeví se také představitelé všech Strážců galaxie. Své role z Ragnaroku si zopakují Matt Damon, Luke Hemsworth a Sam Neill, kteří minule ztvárnili asgardské herce bohů, nově je pak doplní i Melissa McCarthy jako herečka Hely a vracející se Jaimie Alexander v roli asgardské bojovnice Sif. Velkým překvapením je pak účast egyptské bohyně Bastet, jež je nesmírně důležitá pro mytologii okolo Black Panthera. V novém filmu by ji měla ztvárnit Akosia Sabet.

Jak moc bude čtvrtý Thor provázaný s druhým Doctorem Strangem a všemi seriály z Disney+ se dozvíme 8. července.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Nový Batman je na HBO v rekordním čase. Který blockbuster bude další?
Nový Batman je na HBO v rekordním čase. Který blockbuster bude další?
18.04.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci netopýřího hrdiny se konečně dočkali. Na HBO Max dorazil nejnovější Batman s Robertem Pattinsonem, který zjišťuje, že pomsta možná není něco, o co by měl vůči zločincům usilovat. Studio Warner Bros. tak startuje nový model zkráceného distribučního okna.

Češi dál válcují Netflix. Mezi nejsledovanějšími filmy jsou čtyři české hity
Češi dál válcují Netflix. Mezi nejsledovanějšími filmy jsou čtyři české hity
17.04.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Českým filmům se na Netflixu dlouhodobě daří a výjimkou není ani letošní rok. První čtyři měsíce roku 2022 jasně ukazují, že se před tuzemskými tvůrci často pokloní i obří blockbustery samotného streamerského giganta.

Na Netflix dorazil jeden z nejlepších českých filmů loňského roku
Na Netflix dorazil jeden z nejlepších českých filmů loňského roku
17.04.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Velikonoční svátky vysloveně vybízí k nakoukání filmových restů. Pokud tedy nevíte, jak naložit s volným časem, rozhodně byste měli zapnout Netflix a nakoukat poslední film Jana Prušinovského, který na streamovací službu právě dorazil.

Nové sci-fi Netflixu má strhující trailer. Přežije lidstvo proti síle Slunce?
Nové sci-fi Netflixu má strhující trailer. Přežije lidstvo proti síle Slunce?
15.04.2022 14:40:00 | Filmové novinky

Po navnazující ukázce na postapokalyptickou sci-fi sérii Yakamoz S-245 Netflix konečně přichází s plnohodnotným trailerem, který blíže prozradí, jakým směrem se bude děj napínavé novinky ubírat.