FB pixel TP pixel
Brány Pekla se otvírají v drsném traileru. Nadpřirozený hit Netflixu se vrací po 3 letech © Netflix

Brány Pekla se otvírají v drsném traileru. Nadpřirozený hit Netflixu se vrací po 3 letech

Řada fanoušků seriálového hitu Peklo se domnívala, že se pokračování již nikdy nedočká. Ostatně stěžejní tvůrce tvořil jiné projekty pro Netflix a zdálo se, že má natolik plné ruce práce, že návrat pekelných stvůr v dohledné době nenastane. Po třech letech se ale fandové svérázného nadpřirozeného thrilleru dočkají čerstvé várky epizod.

Filmové novinky 22. 9. 2024 11:50 | Filmové novinky

První řada seriálu Peklo vstoupila na obrazovky Netflixu již 19. listopadu 2021 a obratem se stala u diváků hitem. Už v prvním týdnu diváci u projektu strávili přes 40 milionů hodin, o týden později už to bylo skoro 70 milionů hodin a bylo jasno, že Netflix zřejmě bude chtít pokračování. Jenže čekání bylo skutečně dlouhé, protože scenárista a režisér Sang-ho Yeon měl plné ruce práce. Jednak tvořil nedávno uvedený seriál Parasyte: The Grey a pak tu byly i projekty The Cursed: Dead Man's Prey a akční sci-fi ČUNG_E.

Už 25. října letošního roku ale čekání skončí a konečně se opět vrhneme do útrob korejského nadpřirozeného thrilleru, v němž andělé určují, kdo bude dříve či později stažen do pekla. A že jde o proces vskutku spektakulární, když ho doprovází tři pekelné stvůry. Seriál však zároveň pojednává o dvojici organizací, které hodlají z lidského strachu vytěžit maximum a fungují na úrovni kultů či gangů.

Peklo diváky v první řadě zaujalo hodně specifickou strukturou, když se první tři epizody soustředí především na detektivní vyšetřování nadpřirozeného fenoménu a zbytek seriálu přepne o 5 let později, kde až na jedinou výjimku hrají prim úplně jiné postavy řešící skutečnost, že je jejich dítě odsouzené k pekelným mukům. I nová řada doručí šestici epizod, přičemž první upoutávka odhaluje, že se do světa lidí vrátí Jung Jinsu, lídr jednoho z uvedených kultů.

 6 568 zobrazení   132 se líbí
Vzali brokovnice a popravili své rodiče. Mrazivý příběh vraždících bratrů ovládl Netflix
Vzali brokovnice a popravili své rodiče. Mrazivý příběh vraždících bratrů ovládl Netflix
20.09.2024 19:40:00 | Filmové novinky

Když před dvěma lety vstoupil na obrazovky Netflixu příběh sériového vraha a kanibala Jeffreyho Dahmera, byl z toho hit, na který Netflix, ani diváci jen tak nezapomněli. A nyní přichází nepřímé pokračování, které nabídne vrahy hned dva. A jejich příběh je rovněž nemálo zvrácený.

Miliony lidí povraždí smrtící sníh. Trailer postapokalyptické sci-fi láká na The Last of Us od Netflixu
Miliony lidí povraždí smrtící sníh. Trailer postapokalyptické sci-fi láká na The Last of Us od Netflixu
20.09.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Není pochyb o tom, že od sebe streamovací služby rády opisují. Pokud se nějakému titulu daří, hned se konkurence vyrojí s podobnou alternativou, aby zlákala část publika k sobě. A nejinak je tomu u Netflixu, který se nyní pokusí přinést vlastní verzi post-apokalyptického hitu The Last of Us.

Mučení, popravy a intriky. Speciální jednotka v akčním traileru bojuje s terorismem i osobním životem
Mučení, popravy a intriky. Speciální jednotka v akčním traileru bojuje s terorismem i osobním životem
20.09.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Špionážní thriller Taylora Sheridana Lioness se vrací s druhou řadou již na konci října. Právě vydaný trailer láká na hvězdné obsazení a ještě intenzivnější podívanou plnou morálních dilemat ve světě tajných operací.

Drsňák Butler je zpátky! Akční hit z Netflixu láká v traileru na dokonalou loupež
Drsňák Butler je zpátky! Akční hit z Netflixu láká v traileru na dokonalou loupež
19.09.2024 19:30:00 | Filmové novinky

Akční thriller Dokonalá loupež sice neslavil velký úspěch u kritiků, diváci si ho ale oblíbili a především na něj hodně koukali. Mimo jiné na Netflixu, kde jde o jeden z nejpopulárnějších žánrových filmů posledních let. Není divu, že se dočkáme většího pokračování.