FB pixel TP pixel
10 filmů, které musíte vidět na Netflixu © TMDB

10 filmů, které musíte vidět na Netflixu

Ruku na srdce, zatímco v seriálové tvorbě Netflix hrne neskutečně množství kvalitního obsahu, ve filmové sféře je to často hromada balastu, v němž se sem tam objeví i nějaký klenot. A proto jsme se rozhodli, že vám ty klenoty vyzobeme a naservírujeme na stříbrném talíři.

Tipy na film

V nejnovějším videu se Honza Potměšil zaměřil na 10 filmů, které byste na Netflixu rozhodně měli vidět a kvůli kterým stojí za to si Netflix - byť jen na zkušenou - předplatit. Jedná se totiž o opravdové žánrové pecky, které by byla neskutečná škoda přehlédnout. A že některé trochu neprávem zapadly v haldách dalšího netflixovského obsahu. Pokud se vám podobná videa a výběry líbí, nezapomeňte nám dát na YouTube lajk, odběr či komentář. A nově najdete nová videa i přímo na webu Filmtora. Stačí, když zascrollujete úplně dolů pod přehled článků. Užijte si to!

 1 339 zobrazení   4 se líbí
Tolkien, Řbitov zvířátek, The Boys a další novinky na první srpnový víkend
Tolkien, Řbitov zvířátek, The Boys a další novinky na první srpnový víkend
02.08.2019 15:00:00 | Tipy na film

Napínavé drama o zachraňování migrantů, dokumentární série o těžkostech manželství, nová verze Disneyho animované klasiky, dekonstrukce superhrdinů, nebo hororová satira. První srpnový víkend rozhodně není ohledně nabídky online filmů a seriálů chudý. Nudit by se neměl snad nikdo!

Statham vs. The Rock aneb 10 filmů s akčními borci, které musíte vidět
Statham vs. The Rock aneb 10 filmů s akčními borci, které musíte vidět
02.08.2019 12:00:00 | Tipy na film

V kinech aktuálně řádí dvojice Hobbs & Shaw, kterou si zahráli akční velikáni Dwayne Johnson a Jason Statham. Pojďme se podívat na desítku filmů, ve kterých oba zanechali největší stopu a připomeňme si řádné akční orgie.

Nejlepší online filmy první poloviny roku 2019
Nejlepší online filmy první poloviny roku 2019
01.08.2019 | Tipy na film

HBO a Netflix patří mezi největší streamovací hráče na českém trhu, a tak nepřekvapí, že právě z těchto stájí pochází desítka toho nejlepšího, co jsme zatím v průběhu letošního roku v kategorii online filmů viděli.

10 nenápadných seriálů na HBO GO, které musíte vidět
10 nenápadných seriálů na HBO GO, které musíte vidět
31.07.2019 12:00:00 | Tipy na film

Sex ve městě, Hru o trůny a TBBT na HBO GO sjíždí každý, ale znáte tyhle pecky? Pokud ano, gratulujeme, dostáváte zlatého bludišťáka. Pokud ne, pohodlně se usaďte, jízda začíná! Je libo komedie, černá komedie, true crime drama nebo něco ze života? Z této desítky si vybere každý.