FB pixel TP pixel
Nabušený trailer Top Gunu 2 vám vyrazí dech audiovizuální nirvánou © Paramount Pictures

Nabušený trailer Top Gunu 2 vám vyrazí dech audiovizuální nirvánou

Tak tohle se povedlo fantasticky. Když už diváci skoro zapomněli, že nový Top Gun dorazí ještě v letošním roce, přichází studio Paramount s nářezovým trailerem, který má doslova všechno.

29. 3. 2022 16:00 | Filmové novinky

Už 26. května vlétne Tom Cruise do kin jako Pete Mitchell alias Maverick v dlouho očekávaném a odkládaném trháku Top Gun: Maverick. Čekání by ale očividně mohlo stát za to. Nový trailer totiž tahá z rukávu snad všechny trumfy. Ať už je jimi velkolepá akce mladých stíhačů, odkazy na první film, lehké cameo Kilmerova Ice Mana, anebo papírově hutná osobní linka, kterou si tvůrci nechali až na samotný závěr kampaně. Vizuálně film vypadá naprosto parádně, přesně tak, jak byste čekali od Josepha Kosinského, který stojí mimo jiné za sci-fi Tron Legacy. Snad se tentokrát strhující audiovizuál propojí i s dobrým příběhem a kultovní jednička dostane adekvátní pokračování. My už se každopádně těšíme na novou porci latentní homosexuality při ikonických volejbalových scénách.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Alec Baldwin se po 5 měsících od tragické střelby vrací k herectví
Alec Baldwin se po 5 měsících od tragické střelby vrací k herectví
29.03.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Americký herec Alec Baldwin se vrací k herectví. Minulý rok hercovu kariéru ovlivnila tragická nehoda, kdy při natáčení westernového snímku Rust nechtěně zastřelil kameramanku a zranil režiséra. Baldwin vystřelil v domnění, že v rukou drží nenabitou rekvizitu zbraně.

Oscaři Netflixu vůbec nevyšli. Smetla ho streamerská konkurence i Duna
Oscaři Netflixu vůbec nevyšli. Smetla ho streamerská konkurence i Duna
28.03.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Netflix doufal, že by mohl ovládnout 94. ročník Oscarů hlavně díky westernovému dramatu Síla psa. Nakonec ho ale překonala konkurence s výrazně menším snímkem a vytáhla se i epická sci-fi Duna. Will Smith zase předvedl slabé nervy.

Netflix prodloužil řadu oblíbených hitů. Vydařené hororové sci-fi ale končí
Netflix prodloužil řadu oblíbených hitů. Vydařené hororové sci-fi ale končí
27.03.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Nejrůznější vztahové pořady, dokumenty či reality show se těší na Netflixu velké popularitě. Které z nich dostaly další řadu a jakých novinek se letos dočkáme?

Spider-Man: Bez domova je konečně online. Kde si ho přehrát?
Spider-Man: Bez domova je konečně online. Kde si ho přehrát?
25.03.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Největší blockbuster posledních měsíců konečně dorazil na streamovací služby. Diváci si ho tak mohou legálně přehrát v pohodlí domova. Ať už se rozhodnou pro koupi, nebo zapůjčení za sníženou částku.