FB pixel TP pixel
Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům © TMDB

Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům

Po teaseru uvedeném v létě nyní HBO připravila plnohodnotný trailer, ve kterém se již plně obnažuje děsivé tajemství, kterému se v několika časových liniích bude snažit detektiv v podání Mahershala Aliho přijít na kloub.

Filmové novinky

I když se po skončení druhé sezóny kriminálního seriálu Temný případ hovořilo o konci antologie, v roce 2017 HBO nakonec připustila práce na další řadě. Z klipu nyní víme, že arkansaský detektiv jménem Wayne Hays pátrá po zneklidňujícím zmizení dvou dětí, které se odehrálo na počátku osmdesátých letech v plošině Ozark, rozsáhlé oblasti ve střední části Spojených států. Je to případ, který policista nemůže vyřešit a jeho objasnění tak definuje zbytek jeho života a stává se jeho obsesí, což v seriálu budeme moct sledovat ve třech časových obdobích.

Trailer svým stylem, výtvarně podmanivým ztvárněním krajiny a složitější sktrukturou vyprávění upomíná, že inspirací bude spíše divácky i kriticky úspěšná první řada s životní rolí Matthew McConaugheyho a pod režijní taktovkou osobitého Cary Joji Fukunagy (Maniac). Druhá řada s Colinem Farrellem, Vincem Vaughnem a Rachel McAdams již byla v režii několika režisérů. Měla velmi rozvětvený příběh zasazený do průmyslové konglomerace a svým odklonem od série první a atmosférou, která moc tlačila na pilu, nebyla některými fanoušky přijata tak vřele. Stejně jako u předchozích sérií napsal ke třetí řadě scénář spisovatel Nic Pizzolatto, který je také showrunnerem. V hlavní roli bude držitel Oscara za gay drama Moonlight Mahershala Ali a postavu státního vyšetřovatele ztvární Stephen Dorff (Blade). Na obrazovkách HBO bude první díl k vidění 13. ledna příštího roku.

 217 zobrazení   31 se líbí
Krade taky tvoje máma? Zahajuje 1. ročník KINOLAB FILM FESTIVALU
Krade taky tvoje máma? Zahajuje 1. ročník KINOLAB FILM FESTIVALU
01.11.2018 12:10:00 | Filmové novinky

Mnoho Čechů nemá v otázkách pirátství na internetu jasno. Nemusí se však už topit v moři nejasných informací ohledně autorských práv, platforma KINOLAB připravila filmový festival, který proběhne 2. a 3. listopadu v Centru současného umění DOX.

Oceňovaný film ROMA plánuje Netflix uvést v kinech s předstihem
Oceňovaný film ROMA plánuje Netflix uvést v kinech s předstihem
31.10.2018 13:30:00 | Filmové novinky

Již dříve bylo uvedeno, že jeden z letošních nejambicióznějších filmů Netflixu bude mít omezenou světovou kinodistribuci. Nově se spekuluje, že v USA by mělo jít o několik měst, ve kterých by se film uvedl 14 dní před prosincovým uvedením.

Na HBO můžete vidět další seriál ze světa Upířích deníků
Na HBO můžete vidět další seriál ze světa Upířích deníků
30.10.2018 10:30:00 | Filmové novinky

Protože se na HBO pomalu chýlí ke konci první sezóna Času čarodějnic, fandové romantických fantasy určitě ocení, že tato stanice získala práva na seriál Odkaz. Jde o spin-off úspěšného seriálu The Originals a diváci se mohou těšit na další setkání upírů, vlkodlaků a čarodějnic.

Britský hit Bodyguard přichází konečně na Netflix
Britský hit Bodyguard přichází konečně na Netflix
26.10.2018 8:00:00 | Filmové novinky

Šestidílná série Bodyguard dorazila na obrazovky Netflixu a my se tak nyní můžeme přesvědčit o jejich proklamovaných kvalitách. Dle BBC jde o jejich nejsledovanější drama za poslední dekádu s průměrnou sledovaností přes deset milionů diváků na epizodu.