FB pixel TP pixel
Nový český komediální hit dorazil na Netflix. Poráží na hlavu veškerou konkurenci © Bontonfilm

Nový český komediální hit dorazil na Netflix. Poráží na hlavu veškerou konkurenci

Na Netflixu se po delší době objevil nový český komediální hit a hned v úchvatně krátkém čase necelých tří měsíců od premiéry v kinech. Rozhodně by si ho neměli nechat ujít fanoušci tvorby Divadla Mír.

11. 8. 2022 16:30 | Filmové novinky

Na Netflixu se českým filmům obecně daří, obzvlášť jedná-li se o komedie. A čím šílenější, tím lepší. Není proto překvapením, že se na streamovací službě extrémně dobře chytla i nová česká komedie Tři Tygři ve filmu: Jackpot z dílny ostravského Divadla Mír. Jednak má tahle sebranka v čele Albertem Čubou a Štěpánem Kozubem pořádně silnou fanouškovskou základnu, ale hlavně dokonale odpovídá profilu odlehčené zábavy, kterou na Netflixu publikum povětšinou vyhledává.

Zajímavostí bezpochyby je, že Tři tygři zasekli své drápy do platformy již necelé tři měsíce po premiéře v kinech. Tam se objevili teprve 26. května letošního roku a nakonec dosáhli návštěvnosti, která sahala ke 150 tisícům platících diváků. A to není vůbec špatné. Film okamžitě po nasazení na Netflix válcuje filmovou konkurenci. Včetně nedávné akční novinky Carter, dvousetmilionového Gray Mana či znovu objeveného Top Gunu, který si dopřávají fanoušci geniálního cruiseovského monumentu Top Gun: Maverick.

Zdroj: Kinomaniak

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový Predátor má alternativní verzi. Je ještě lepší než originál
Nový Predátor má alternativní verzi. Je ještě lepší než originál
10.08.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Nový Predátor s podtitulem Kořist se těší pozitivním recenzím i chvále fanoušků série. Někteří ale stále neví, že existuje i alternativní verze filmu, která už tak skvělý původní snímek značně vylepšuje.

Netflix ukázal nový mrazivý thriller od tvůrce obřího seriálového hitu
Netflix ukázal nový mrazivý thriller od tvůrce obřího seriálového hitu
10.08.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Pro milovníky mysteriózních thrillerů si Netflix na půli srpna přichystal napínavou minisérii Ozvěny. Podle zveřejněné ukázky můžeme očekávat temnou podívanou s nečekanými zvraty.

Warneři mají konečně plán na zničení Marvelu. Naštve fanoušky Zacka Snydera
Warneři mají konečně plán na zničení Marvelu. Naštve fanoušky Zacka Snydera
10.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

David Zaslav a další členové vedení Warner Bros. Discovery spustili obrovskou reorganizaci komiksového univerza DC. Za oběť jí už padlo několik seriálů a filmů, tvůrci jsou ale stále na začátku. Cílem je vybudovat veleúspěšnou sérii, která konečně bude konkurovat Marvelu. Představme si na dalších řádcích hlavní aspekty této reorganizace.

Kompletní Akta X budou konečně online! Disney ukázal datum premiéry
Kompletní Akta X budou konečně online! Disney ukázal datum premiéry
08.08.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Absence kompletních Akt X při spuštění české verze Disney Plus byla jedním z největších zklamání spojených se startem zatím solidně fungující služby. Nyní už se ale fanoušci Muldera a Scullyové mohou uklidnit, již za pár dní bude seriál kompletně dostupný online.