FB pixel TP pixel
Tvůrci Avengers natočí nejdražší film Netflixu. Stát bude 200 milionů © TMDB

Tvůrci Avengers natočí nejdražší film Netflixu. Stát bude 200 milionů

Bratři Russové připravují pro Netflix špionážní akční thriller, jehož rozpočet bude pro streamovací službu rekordní a překoná hranici 200 milionů dolarů.

Filmové novinky

Po superdrahém Irčanovi a zejména po hvězdami nabité Trojí hranici, která ale podle účetních Netflixu nepřilákala tolik diváků, aby ospravedlnila svůj rozpočet, se vedení rozhodlo udělit vysoce nákladným spektáklům stopku. Jak moc vážně byla tato slova míněna, naznačila chvíli nato zpráva o novém akčním heistu s Dwaynem Johnsonem, Gal Gadot a Ryanem Reynoldsem, jehož rozpočet se prý pohybuje za hranicí 130 milionů dolarů. Nyní šel Netflix ještě dál a vytasil se zprávou o novém projektu, kterého by se mělo ujmout bratrské duo Russových, kteří stojí za Avengers: Endgame, tedy nejvýdělečnějším filmem všech dob. V hlavních rolích bychom se měli dočkat hollywoodských megahvězd Ryana Goslinga a Chrise Evanse, a rozpočet odklepnutý Netflixem by měl přesáhnout astronomických 200 milionů dolarů.

Tvůrci Avengers natočí nejdražší film Netflixu. Stát bude 200 milionů © TMDB

Titul se bude jmenovat The Gray Man a Gosling si v něm zahraje bývalého špiona, nyní zabijáka Courta Gentryho a Evans zase prohnilého agenta CIA, který má za úkol Goslinga dostat. Jak již ukázal povedený marvelovský Captain America: Návrat prvního Avengera, bratrskému duu je žánr špionážního thrilleru blízký a výsledný film tak bude u mnoha fanoušků netrpělivě očekáván. Snímek bude adaptací série knih spisovatele Marka Greanyho, a i proto se hovoří o tom, že The Gray Man by měl být prvním filmem startujícím celou novou filmovou sérii. Netflix již s bratry Russovými spolupracuje delší dobu, když produkčně a scenáristicky stáli za dosud nejsledovanějším snímkem Netflixu: akční řežbou Vyproštění v hlavní roli s Chrisem Hemsworthem, který během prvního měsíce vidělo rekordních 99 milionů domácností. Pro Netflix také připravují animovanou adaptaci karetní hry Magic: The Gathering.

 6 843 zobrazení   36 se líbí
Netflix nezastavuje: Mrkněte na ukázky chystaných sci-fi a fantasy novinek
Netflix nezastavuje: Mrkněte na ukázky chystaných sci-fi a fantasy novinek
16.07.2020 13:00:00 | Filmové novinky

V nové dávce trailerů si pro nás Netflix přichystal lákadla v podobě dokumentu o mafiánských vládcích New Yorku, finální řady sci-fi Déšť, fantasy kriminálky Lucifer a nového akčňáku s Jamiem Foxxem.

Síla se znovu probouzí: HBO chystá maraton Star Wars ságy
Síla se znovu probouzí: HBO chystá maraton Star Wars ságy
15.07.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci vesmírné ságy Star Wars budou mít v následujících týdnech hotové žně. Ačkoli minulý prosinec hlavní příběh o rodu Skywalkerů skončil, HBO nyní chystá opáčko dosavadních filmů nejen hlavní série, ale i spin-offů jako Solo nebo Rogue One.

Které seriály Netflixu jsou zrušeny a které budou pokračovat? Máme seznam
Které seriály Netflixu jsou zrušeny a které budou pokračovat? Máme seznam
13.07.2020 | Filmové novinky

Podobně jako jsme nabídli seznam obnovených a ukončených seriálů pro HBO, nabízíme vhled do nabídky Netflixu. Můžeme si tak utřídit a zrekapitulovat, na které z našich oblíbených sérií se můžeme těšit a s kterými se musíme bohužel rozloučit.

Které seriály na HBO dostaly další řadu a které končí? Máme seznam!
Které seriály na HBO dostaly další řadu a které končí? Máme seznam!
10.07.2020 | Filmové novinky

Protože v záplavě seriálů, kterými nás naše oblíbené streamovací služby zásobují, není lehké se orientovat, vydali jsme seznam, který vám prozradí, které seriály se kabelová a online televize HBO rozhodla ukončit a u kterých se můžeme těšit na další řadu.