FB pixel TP pixel
Netflix chystá napínavý thriller o přežití. Trailer ukazuje noční můru klaustrofobiků © Netflix

Netflix chystá napínavý thriller o přežití. Trailer ukazuje noční můru klaustrofobiků

Na konci září zamíří na Netflix španělský napínavý survival Uprostřed ničeho, v němž se mladá těhotná žena pokusí přežít uvěznění v plovoucím přepravním kontejneru. Trailer láká na nervydrásající klaustrofobickou podívanou.

Filmové novinky

Španělé jsou v posledních letech řazeni mezi mistry v natáčení napínavých filmů a seriálů. Připomeňme peckové thrillery a horory jako zombie mockument REC a jeho ještě lepší pokračování Rec 2, duchařiny Sirotčinec či Verónica, temný thriller Mokřina, společensky kritickou Díru nebo hitový heist Papírový dům. Nyní Netflix vydal trailer k chystanému dramatickému survivalu Uprostřed ničeho.

V něm je mladá těhotná žena prchající před válkou uvězněná v přepravním kontejneru na palubě nákladní lodi. Kontejner se ovšem během bouře převrhl do moře a ona navíc po traumatickém zážitku porodí. Nyní musí ztracená a s novorozencem bojovat o přežití na širém moři. Trailer láká na klaustrofobickou a napínavou podívanou připomínající snímky o přežití jako Pohřben zaživa, 127 hodin, Vše je ztraceno nebo Otevřené moře. Na Netflixu bude film k vidění od 29. září.

Zdroj: Netflix

Skvělé sci-fi o časové smyčce míří na Netflix. Bude se hodně umírat
Skvělé sci-fi o časové smyčce míří na Netflix. Bude se hodně umírat
18.09.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Dobrých sci-fi není nikdy dost a pro ty s tématem časové smyčky to platí dvojnásob. Nyní se na Netflix chystá jeden z nejzajímavějších žánrových projektů posledních let, ve kterém září Jake Gyllenhaal v roli vojáka, který se snaží zastavit teroristický útok.

Stallone odhaluje tajemství Rockyho a Ramba. Nový dokument Netflixu překvapí i skalní fanoušky
Stallone odhaluje tajemství Rockyho a Ramba. Nový dokument Netflixu překvapí i skalní fanoušky
18.09.2023 16:39:00 | Filmové novinky

Nedávno na Netflix doputoval třídílný dokument o Arnoldu Schwarzeneggerovi, nyní streamovací gigant chystá portrét další osmdesátkové legendy – Sylvestera Stallona. Kritici v Torontu biografii s názvem Sly již viděli, my se tak můžeme podívat, jestli se povedla.

Nejúspěšnější akční krimi Netflixu se vrací. Nový trailer odhalil datum premiéry
Nejúspěšnější akční krimi Netflixu se vrací. Nový trailer odhalil datum premiéry
18.09.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil novou upoutávku na pokračování jeho nejúspěšnějšího seriálového akčňáku. Ve spin-offu Papírového domu se zaměříme na charismatického Berlína, který naplánuje ikonickou loupež.

Vecna ze Stranger Things měl původně mnohem temnější minulost
Vecna ze Stranger Things měl původně mnohem temnější minulost
17.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Čtvrtá řada Stranger Things představila hlavního záporáka pro nadcházející finální řadu. Je jím Henry Creel alias Vecna, který stojí za vraždami tří mladých teenagerů a zmrzačením Max. V původním scénáři pro čtvrtou řadu byla ale Henryho motivace vraždit o poznání temnější, než jak jsme ji v seriálu nakonec viděli.