FB pixel TP pixel
Invaze příšer na Zemi. Nové záběry z Venoma 3 slibují velkolepý závěr trilogie s Tomem Hardym © Sony Pictures / Columbia Pictures

Invaze příšer na Zemi. Nové záběry z Venoma 3 slibují velkolepý závěr trilogie s Tomem Hardym

Už 24. října se vrací do kin antihrdina Venom a jeho lidský souputník Eddie Brock v podání Toma Hardyho. A protože studio Sony musí lákat na tenhle závěr trilogie, aby si konečně přišlo na pořádné peníze po selháních jako Madam Web, tlačí ještě před čtvrtečním trailerem krátké lákadlo, jež je plné akčních momentů a příšer.

Filmové novinky 9. 9. 2024 18:00 | Filmové novinky

Komiksová odnož spider-manovského vesmíru od Sony zatím moc hitů nevyprodukovala. Filmy jako Madam Web nebo Morbius dopadly tragicky z hlediska tržeb i hodnocení kritiků a diváků. Jediným úspěchem zůstává Venom s Tomem Hardym. Ten sice nepatří mezi nejlepší kreativní výtvory Hollywoodu, má ale za sebou silnou fanouškovskou základnu a v předchozích dvou filmech dokázal do kasičky přinést dostatek dolarů, aby vznikl i závěr trilogie. A finále to má být skutečně velkolepé. Na Zemi se totiž přiřítí monstra z Venomova světa a dosavadní ukázky naznačují, že Eddie a Venom nemusí nutně přežít.

Už ve čtvrtek studio odhalí plnohodnotný trailer, vydalo však i 30 vteřin trvající lákadlo, který akcentuje především akční stránku nového filmu a nejrůznější verze Venoma a jeho nepřátel. A zdá se, že se rozhodně nudit nebudeme a Venom s Eddiem se budou muset popasovat s armádou různorodých nepřátel ve vzduchu, na souši i ve vodě. V tomhle směru zatím film působí velice ambiciózně, tak snad nepůjde o zcela tuctové výplachy jako v předchozích případech. Těžko zatím soudit i podle jména na pozici režie. Tu totiž obsadila scenáristka série Kelly Marcel.

Zdroj: Sony Pictures / Columbia Pictures

 1 940 zobrazení   116 se líbí
Návrat Společenstva prstenu v novém filmu! Po Gandalfovi chce lovit Gluma i Legolas
Návrat Společenstva prstenu v novém filmu! Po Gandalfovi chce lovit Gluma i Legolas
09.09.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Hvězdy Pána prstenů se nebrání opětovnému ztvárnění svých ikonických rolí. Krátce po potvrzení, že si Ian McKellen znovu zahraje Gandalfa, projevil nadšení z možnosti opět se objevit ve Středozemi i představitel Legolase Orlando Bloom.

Proč Hvězdná brána přišla o hlavního hrdinu? Andersonovi se změnil celý život
Proč Hvězdná brána přišla o hlavního hrdinu? Andersonovi se změnil celý život
09.09.2024 7:00:00 | Filmové novinky

Ikonická postava Jacka O'Neilla se sice poprvé objevila ve Hvězdné bráně Rolanda Emmericha, kde ji ztvárnil charismatický a velmi vážný Kurt Russell, většina fanoušků značky si ale více oblíbila sarkastickou verzi Richarda Dean Andersona ze seriálové SG-1.

Největší bitva televizní historie: Masakr v seriálovém Pánu prstenů potrvá tři epizody
Největší bitva televizní historie: Masakr v seriálovém Pánu prstenů potrvá tři epizody
08.09.2024 16:18:00 | Filmové novinky

První řada epického fantasy seriálu ze Středozemě trpěla na nutné množství expozice, druhá se ale poměrně rychle rozjíždí a v trailerech slibovala epickou bitvu. Tvůrci nyní v rozhovorech potvrzují, že se můžeme těšit na epické finále.

Zrada, intriky a terorismus. Dramatický hit Netflixu se vrací v napínavém traileru
Zrada, intriky a terorismus. Dramatický hit Netflixu se vrací v napínavém traileru
08.09.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Jeden z velkých hitů loňského roku je zpátky. Diplomatické vztahy naváží, kde v minulé řadě skončily a ukáží nám komplikovanou práci americké velvyslankyně ve Velké Británii. Ta musí řešit složitý vztah nejen se svým manželem, ale i příjezd viceprezidentky své země a zradu ve vlastních řadách.