FB pixel TP pixel
Průlet kyselinou, požrané ruce i ikonické monstrum. Trailer nového Vetřelce je famózní © 20th Century Studios

Průlet kyselinou, požrané ruce i ikonické monstrum. Trailer nového Vetřelce je famózní

Nejnovější díl ságy Vetřelec je doslova za rohem a nová mezinárodní upoutávka se rozhodně nedrží zpět. Nové záběry naplno odhalují ikonické monstrum a dojde i na brilantní sekvence se stavem beztíže a smrtící kyselinou. Zdá se, že novinka bude mít brutálních nápadů na rozdávání.

Filmové novinky 4. 8. 2024 9:00 | Filmové novinky

Už jen dva týdny dělí fanoušky ságy Vetřelec od nejnovějšího příspěvku do portfolia dokonale vraždícího organismu prolezlého vše požírající kyselinou. A i podle nejnovější mezinárodní upoutávky se zdá, že se máme na co těšit. Série, která povadla s filmy jako Prometheus a Vetřelec: Covenant totiž opět hýří nápady, jež se mísí se sympatickým návratem ke kořenům prvních dvou filmů.

Nový film sleduje skupinu mladých kolonizátorů, kteří na opuštěné vesmírné stanici narazí na nejděsivější formu života ve vesmíru. Už dříve jsme viděli, jak se čerství facehuggeři snaží jednotlivé členy posádky oplodit i jak se líhne z hrudi chestburster. Nová upoutávka pak přidává pod kotel zábavných hororových nápadů, když se více soustředí na nebezpečnou kyselinu. Nejenže vidíme ikonické monstrum v celé jeho kráse, dočkáme se také poleptaných a požíraných prstíčků a v neposlední řadě obří sekvence ve stavu beztíže, kdy hrdinové pod vedením Cailee Spaeny proletí prostorem, jenž je plný právě smrtelně leptavé látky.

Nový film uvidíme v kinech již 15. srpna a kromě Cailee Spaeny se objeví také čím dál obsazovanější Isabela Merced, David Jonsson, Archie Renaux, Spike Fearn nebo Aileen Wu. Vetřelec: Romulus se dočkáe plnohodnotného uvedení v kinech, to znamená, že na Disney Plus či na TVODu se objeví až po skončení svého nasazení v kinosálech. Studio 20th Century Studios tak nebude následovat strategii uvedení snímku Predátor: Kořist, jenž se stal jednou z největších premiér služeb Disney Plus a Hulu.

Zdroj: Joblo / 20th Century Studios

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Finále Rodu draka předčasně uniklo na internet
Finále Rodu draka předčasně uniklo na internet
01.08.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Rod draka patří k nejsledovanějším seriálům na službě Max a s tím se bohužel pojí i jiné nemilé prvenství. Epická fantasy ze Západozemí čelí jednomu z největších úniků poslední doby.

Nejsledovanější seriál Netflixu se vrátí ještě letos. Netflix v prvním traileru oznámil konec Hry na oliheň
Nejsledovanější seriál Netflixu se vrátí ještě letos. Netflix v prvním traileru oznámil konec Hry na oliheň
01.08.2024 14:50:00 | Filmové novinky

Konečně. Nejúspěšnější seriál Netflixu Hra na Oliheň má stanovené datum premiéry dlouho očekávané druhé řady. Streamovací gigant jej prozradil v krátké upoutávce lákající do světa vražedných her plných napětí a intrik.

Nový Terminátor od Netflixu ve fantastickém traileru. Ukazuje jaderný holokaust i válku strojů
Nový Terminátor od Netflixu ve fantastickém traileru. Ukazuje jaderný holokaust i válku strojů
01.08.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Už na konci srpna se objeví nový Terminátor, za kterým tentokrát stojí streamovací služba Netflix. Ta zvolila pro směřování série unikátní styl a Terminátor se tak poprvé přenese do zcela odlišné vizuální podoby. Zároveň chce být věrnější původní vizi Jamese Camerona.

Deadpool a Wolverine bourají rekord za rekordem. Seznam úspěchů nebere konce
Deadpool a Wolverine bourají rekord za rekordem. Seznam úspěchů nebere konce
31.07.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Zpočátku roku se zdálo, že letošek nebude pro kina tím nejlepším a uvidíme na tržbách dopady velké stávky. Posledních pár týdnů se ale zdá, že to možná nebude úplně pravda.