FB pixel TP pixel
Komediální megahit Netflixu se vrací! První trailer odhaluje bláznivé vraždy a akci © Netflix

Komediální megahit Netflixu se vrací! První trailer odhaluje bláznivé vraždy a akci

Komediální dvojice Jennifer Aniston a Adam Sandler se vrací na Netflix jako manželé Spitzovi v krimi komedii Vražda v Paříži, aby vyřešili další případ. Nový trailer láká na ztřeštěnou akci, exotické prostředí a potrhlé dialogy.

31. 1. 2023 14:30 | Filmové novinky

Když před čtyřmi lety dorazila na Netflix krimi komedie Vražda na jachtě, byla to pro streamera trefa do černého - snímek se totiž stal velkým diváckým hitem. Nenáročná podívaná s populární dvojicí Adam Sandler a Jennifer Aniston dokonale naplnila poptávku po oddechové zábavě a bylo jen otázkou času, kdy dorazí pokračování. Fanoušci ztřeštěných eskapád manželů Spitzových se mohou začít těšit, protože druhý díl, který v češtině ponese titul Vražda v Paříži, bude na Netflixu dostupný již od 31. března. Netflix datum premiéry prozradil v novém traileru, který opět láká na exotické prostředí, přestřelenou akci a bláznivé dialogy.

V minulém dobrodružství byli newyorský policista Nick (Sandler) a jeho manželka Audrey (Aniston) na své evropské dovolené obviněni z vraždy miliardáře. Oba se proto museli dát na útěk a vyřešit celou záhadu, aby očistili svá jména. Nyní jsou zpět, tentokrát jsou to již detektivové na plný úvazek, kteří se snaží rozjet svou soukromou agenturu. Vražda v Paříži se odehrává čtyři roky po událostech prvního filmu a manželská dvojice se opět ocitá uprostřed problémů, když je jejich přítel (Adeel Akhtar), který je pozval na svou svatbu na soukromý ostrov, unesen kvůli výkupnému. Na režijní židli vystřídá Kylea Newachecka Jeremy Garelick, scénář opět napsal James Vanderbilt.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Netflix čelí krizi a šetří. Zbavuje se nově dokončených filmů
Netflix čelí krizi a šetří. Zbavuje se nově dokončených filmů
30.01.2023 16:25:00 | Filmové novinky

Snaha šetřit vede streamovací platformy k nebývalým krokům. Netflix se právě rozhodl své dvě filmové novinky nezařadit do katalogu, ale prodat je.

O čem bude The Last of Us 2? Tvůrce seriálu potvrdil příběh schváleného pokračování
O čem bude The Last of Us 2? Tvůrce seriálu potvrdil příběh schváleného pokračování
29.01.2023 13:40:00 | Filmové novinky

HBO už po dvou odvysílaných epizodách potvrdilo, že se nejsledovanější sci-fi seriál současnosti dočká pokračování. Ačkoli se okolo The Last of Us vyrojila i řada spekulací, tvůrce Neil Druckmann jasně řekl, kam se bude příběh ubírat.

Nejšílenější horor roku diváci nevydýchali. Nekompromisní je i v cenzurované verzi
Nejšílenější horor roku diváci nevydýchali. Nekompromisní je i v cenzurované verzi
29.01.2023 13:00:00 | Filmové novinky

Zatímco na festivalu Sundance byl nový snímek syna Davida Cronenberga Infinity Pool uveden v necenzurované podobě s ratingem NC-17, do amerických kin následně zamířil v upravené verzi, která je přístupná i nezletilému publiku. Jenže ani to nový nekompromisní horor vůbec nevydýchalo a mluví o silně znechucujícím zážitku.

Nová sci-fi řežba s dinosaury se blíží. Trailer slibuje prehistorického Predátora
Nová sci-fi řežba s dinosaury se blíží. Trailer slibuje prehistorického Predátora
27.01.2023 17:34:00 | Filmové novinky

Prvotřídní hororoví tvůrci spojili síly, rozhodli se vykročit z komfortní zóny a nabídnout divákům velkolepé akční sci-fi 65, které se objeví v kinech už 16. března.