FB pixel TP pixel
Všichni jsou podezřelí. Nový trailer k 3. řadě 13 Reasons Why je venku © TMDB

Všichni jsou podezřelí. Nový trailer k 3. řadě 13 Reasons Why je venku

Do premiéry 3. řady populárního teen dramatu 13 Reasons Why zbývá pouze jediný týden a Netflix tudíž vypustil plnohodnotnou ukázku, která naznačuje výrazně temnější podání. Hannah je definitivně pryč a tentokrát se pátrá po vrahovi násilníka Bryce!

Filmové novinky

Zatímco první řada 13 Reasons Why řešila otázku, kdo všechno mohl za sebevraždu Hannah (Katherine Langford), a druhá řada byla převážně soudním dramatem, které nás nutilo řadu věcí přehodnotit a nahlížet na vztahy mezi středoškoláky z Liberty High v trochu jiném světle, třetí řada bude zdá se o pomstě a o tom, zda měl kdokoli právo vzít spravedlnost do svých rukou. Jak si totiž pamatujeme, násilník Bryce nakonec odešel od soudu se směšným trestem v podobě několikaměsíční podmínky a přeložením na jinou školu. Někdo z jeho bývalých spolužáků však tohle nechtěl nechat být. Byl to Clay, který se stává v traileru hlavním podezřelým? Jessica, která se stále vyrovnává se svým traumatem? Anebo na drogách závislý Justin? Motivaci měl v zásadě každý, kdo se kolem Bryce kdy ochomítal a upoutávka se zatím snaží tvářit, že tentokrát se půjde ještě mnohem temnější cestou, než posledně a předposledně. Bude nám chybět Katherine Langford? A bude bez ní 13 Reasons Why mít stále šťávu? Doufáme, že ano, protože Netflix již odsouhlasil i čtvrtou a zároveň poslední řadu, v níž se s Liberty High definitivně rozloučíme nejen my, ale i její žáci. Třetí řada startuje již v pátek 13. srpna a měla by být dostupná i s českou podporou.

 305 zobrazení   3 se líbí
Streamovací služba od Apple je za rohem. Představila hvězdnou novinku
Streamovací služba od Apple je za rohem. Představila hvězdnou novinku
14.08.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Reese Witherspoon, Jennifer Aniston a Steve Carell jsou hlavními lákadly dramatického seriálu Morning Show, natočeného exkluzivně pro novou streamovací službu Apple TV+ startující tento podzim.

Alžběta II. se vrátí v listopadu. Netflix odhalil trailer 3. řady The Crown
Alžběta II. se vrátí v listopadu. Netflix odhalil trailer 3. řady The Crown
14.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci historie britské královny Alžběty II. se mohou radovat. Třetí řada totiž stihne dorazit ještě letos. Někoho však možná zaskočí zcela nové obsazení.

Brutální komiksovka The Boys válí, na Amazonu je na špici sledovanosti
Brutální komiksovka The Boys válí, na Amazonu je na špici sledovanosti
14.08.2019 | Filmové novinky

Sázka na odlišnost se vyplatila. Superhrdinská satira The Boys se na Amazonu během pár týdnů stala jedním z nejsledovanějších seriálů letošního roku.

Neuvěříte, koho tenhle klučina ztvární v seriálu Zaklínač
Neuvěříte, koho tenhle klučina ztvární v seriálu Zaklínač
13.08.2019 | Filmové novinky

Na IMDb seriálu Zaklínač se objevilo nové jméno a nová role, která jistě bude velkým překvapením pro fanoušky Geralta.