FB pixel TP pixel
Vyhraje Filmtoro Křišťálovou lupu? Rozhodnout můžete vy! © TMDB

Vyhraje Filmtoro Křišťálovou lupu? Rozhodnout můžete vy!

Ano, už je to tak, Filmtoro opět postoupilo do finálního hlasování o nejlepší české weby. O Křišťálovou lupu se ucházíme už potřetí a jak se říká - do třetice všeho dobrého i zlého! Pomůžete nám ji vyhrát? Podívejte se jak.

Blog

Křišťálová Lupa je anketa o nejlepší weby českého internetu, která bude mít letos už 15. ročník. Diváci i odborná porota hlasují v nejrůznějších kategoriích, ať už jsou to eshopy, zprávy nebo jiné služby. Mezi minulé vítěze patří třeba DVTV, Mapy.cz nebo Alza.cz. Prostě prestižnější cenu pro internetové projekty u nás nenajdete.

Filmtoro se do užších nominací dostalo v minulosti už dvakrát. Poprvé v roce 2015 (ve dvou kategoriích, Nástroje a služby plus Obsahová inspirace) a podruhé v roce 2018 (Nástroje a služby). Letos je to potřetí a jak jsme psali výše, co kdyby to potřetí tentokrát vyšlo? Rozhodnout o tom můžete i vy, a to tak, že nám pošlete svůj hlas. Stačí zamířit na tento odkaz, kde už je předvyplněno hlasování v té správné kategorii a pak už jen zadat svůj email a jméno. Jednoduché, že ano?

Vaše hlasy nám udělají opravdu radost a předem děkujeme!

Ještě doplníme, že letos máme ještě jednou želízko v ohni. Naše nedávno spuštěná datová platforma FlixPatrol se dostala také do nominací v kategorii Globální projekty českých tvůrců, což je také nesmírná pocta. V ní ale hlasuje odborná porota, takže tady vás můžeme poprosit hlavně o to držet nám při tomto hlasování palce.

Děkujeme za vaši pomoc! Moc nás potěší vidět, že nám fandíte a pomůžete nám získat tuto prestižní cenu.

 118 zobrazení   6 se líbí
Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další
Líbí se vám naše videa a podcasty? Staňte se patronem a natočíme další
05.04.2020 15:00:00 | Blog

Už několik měsíců pro vás přinášíme ty nejnovější tipy na filmy a seriály také ve videích a podcastech. Vidíme, že se vám líbí, a proto jich pro vás rádi uděláme víc. Ale potřebujeme také vaši podporu - ideálně prostřednictvím Patreonu.

Spouštíme kalendář premiér, nové filmy a seriály budete mít hned po ruce
Spouštíme kalendář premiér, nové filmy a seriály budete mít hned po ruce
10.03.2020 12:00:00 | Blog

Zatímco u nových filmů v kinech či televizního programu je dnes jednoduché dohledat přehled novinek i na několik měsíců dopředu, u online premiér je mnohem těžší udržet si přehled. Proto jsme připravili jednoduchý kalendář, který vám pomůže se zorientovat v novinkách všech hlavních streamovacích služeb.

Filmtoro rozšíření ti ukáže, kde je film online i na ČSFD a IMDB
Filmtoro rozšíření ti ukáže, kde je film online i na ČSFD a IMDB
17.02.2020 20:00:00 | Blog

Navštěvuješ rád ČSFD nebo IMDb a chybí ti tam informace, kde je daný film nebo seriál dostupný? Tak právě pro tebe máme novinku - díky Filmtoro pluginu do prohlížeče Chrome si nyní můžeš zobrazit přehled přímo v detailu titulu.

Přijeď na druhý ročník Filmtoro Festu - pro dospělé Tarantino, pro děti Hodinář
Přijeď na druhý ročník Filmtoro Festu - pro dospělé Tarantino, pro děti Hodinář
29.07.2019 10:30:00 | Blog

Od 16. do 17. srpna se v letním kině Černá v Pošumaví uskuteční druhý ročník našeho mini filmového festivalu. Dva dny jsme tentokrát rozdělili na dospěláckou a dětskou část, takže kdo s námi bude na Lipně trávit celý víkend, nabídneme mu program pro celou rodinu.