FB pixel TP pixel
Wednesday 2 mění obsazení. Potvrzuje to první video Netflixu © Netflix

Wednesday 2 mění obsazení. Potvrzuje to první video Netflixu

Natáčení druhé řady megahitu Netflixu Wednesday konečně začalo. S oznámením přišla samotná streamovací služba, která v prvním oficiálním videu potvrdila i změny v obsazení. Diváci přijdou o jednu z oblíbených postav první řady.

Filmové novinky

Streamovací služba Netflix potvrdila v novém videu, že natáčení globálního seriálového hitu je v plném proudu. Na režijní sesli první epizody se dokonce vrací režisér Tim Burton, který poté předá otěže dalším tvůrcům. V hlavní roli samozřejmě nebude chybět Jenna Ortega, která se opět podívá do Akademie Nevermore, kde se občas dějí hodně divné věci.

Nové obsazení i ztráta

Druhá řada samozřejmě přinese i změny v obsazení. Nově se v seriálu v plnohodnotných rolích objeví Steve Buscemi, Billie Piper), Evie Templeton, Owen Painter a Noah Taylor. V hostujících rolích opět nebudou chybět zajímavé hvězdy. Těšit se můžeme například na herce Christophera Lloyda, Frances O'Connor, Haleyho Joel Osmenta, Heather Matarazzo či Joonase Suotama, který hraje v nových Star Wars Chewbaccu. Samozřejmě se vrací i Catherine Zeta-Jones či Luis Guzmán jako rodiče samotné Wednesday.

Chybět naopak bude Percy Hynes White, který v první řadě ztvárnil postavu Xaviera Thorpa. Herecký oblíbenec mezi mnoha fanoušky v roce 2023 čelil obviněním ze sexuálního napadení a zdá se, že Netflix raději rozhodl problematického herce zbavit a vyhnout se kontroverzím.

Ortega letos v kinech

Kromě Burtona se samozřejmě vrací i showrunneři a scenáristé Al Gough a Miles Millar. Již dříve přitom bylo potvrzeno, že se druhá řada vzdálí od romantických linií a bude se více opírat o horor. Změnu si měla vyžádat samotná hlavní herečka Ortega. Ta se v letošním roce objeví ve snímku Beetlejuice Beetlejuice, který opět režíruje Tim Burton. Očekává se, že Wednesday uvidíme na obrazovkách Netflixu příští rok.

Zdroj: Netflix / THR / Variety

Kriminální hit Vedlejší produkt končí. Nahradí ho ulhaná Bohdalová z gulagu
Kriminální hit Vedlejší produkt končí. Nahradí ho ulhaná Bohdalová z gulagu
07.05.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Už v nedělí 12. května vyvrcholí nejnovější kriminální hit České televize Vedlejší produkt. Novinka s Tomášem Maštalírem a Martinem Hofmannem si drží stabilní sledovanost přes milion diváků. Česká televize seriál nahradí dramatickou novinkou o pravdě a lži s Jiřinou Bohdalovou.

První fotky z návratu Sheldona: Hvězda Teorie velkého třesku zestárla a stále je s Amy
První fotky z návratu Sheldona: Hvězda Teorie velkého třesku zestárla a stále je s Amy
07.05.2024 15:10:00 | Filmové novinky

Je to jen pár dní, co se na internetu objevilo video s Jimem Parsonsem z natáčení závěrečné dvojepizody seriálu Malý Sheldon. Nyní stanice CBS návrat hvězdy Teorie velkého třesku doplnila o první fotografie zestárlého a možná i méně výstředního Sheldona Coopera. Vrací se i Amy.

Strhující, dechberoucí a velkolepá sci-fi podívaná. Nová Planeta opic uchvátila kritiky
Strhující, dechberoucí a velkolepá sci-fi podívaná. Nová Planeta opic uchvátila kritiky
07.05.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Od čtvrtka bude v kinech k vidění trikový velkofilm Království Planety opic, který bude vyprávět příběh odehrávající se 300 let po událostech poslední trilogie. První reakce kritiků slibují epický blockbuster a zdařilý návrat do světa opic.

Nový Superman odhalen i s kostýmem! Vypadá jako Cavill a má rudé spoďáry
Nový Superman odhalen i s kostýmem! Vypadá jako Cavill a má rudé spoďáry
06.05.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Už příští rok dorazí do kin nový snímek se Supermanem, který zahájí další éru filmových adaptací hrdinů z DC Comics. Režisér James Gunn chvili po startu natáčení konečně odhaluje vzhled nového Kal-Ela, kterého ztvární sympaťák David Corenswet.