FB pixel TP pixel
Nové sci-fi Netflixu má strhující trailer. Přežije lidstvo proti síle Slunce? © Netflix

Nové sci-fi Netflixu má strhující trailer. Přežije lidstvo proti síle Slunce?

Po navnazující ukázce na postapokalyptickou sci-fi sérii Yakamoz S-245 Netflix konečně přichází s plnohodnotným trailerem, který blíže prozradí, jakým směrem se bude děj napínavé novinky ubírat.

15. 4. 2022 14:40 | Filmové novinky

Belgický postapokalyptický seriál Za stínem noci, který vypráví o skupině lidí v letadle z Bruselu, kteří se na palubě tohoto nočního letu snaží cestou na západ uniknout vražedným slunečním paprskům, si na Netflixu získal řadu fanoušků. Ti jej chválí především za napínavý děj, pestrou plejádu postav a překvapivé zvraty, které udržují divákovu pozornost. A protože je Netflix velký globální hráč působící na desítkách trhů, rozhodl se vyzkoušet netradiční produkční krok.

Do stejného univerza totiž přivede nový seriál Yakamoz S-245, který se ale odehrává v tureckém prostředí. I v tomto seriálu tak Zemi sužují ničivé sluneční paprsky, které destruují vše živé. Zatímco v Belgii unikají hrdinové před světlem v letadle, v Turecku se snaží posádka a mořský biolog se svým týmem přežít v ponorce. 1. řadu tureckého postapo pokusu uvidíme na Netflixu 20. dubna.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Netflix chystá vlastní verzi Saw. V traileru trpí hvězda Sexuální výchovy
Netflix chystá vlastní verzi Saw. V traileru trpí hvězda Sexuální výchovy
13.04.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci Otise ze Sexuální výchovy se mají na co těšit. Asa Butterfield se totiž už v pátek 15. dubna objeví v novém potenciálním hitu Netflixu, který nápadně připomíná kombinaci hitů Černé zrcadlo a Saw.

Hra na oliheň 2 vrátí jen pár postav. Předpokládané datum uvedení nepotěší
Hra na oliheň 2 vrátí jen pár postav. Předpokládané datum uvedení nepotěší
13.04.2022 13:50:00 | Filmové novinky

Hitový jihokorejský seriál Hra na oliheň si svou první řadou získal silnou základnu fanoušků. Ty pravděpodobně nepotěší zpráva od režiséra, který prozradil možný termín premiéry druhé série.

Velkolepý trailer Stranger Things 4 bere dech. Válka s monstry začíná!
Velkolepý trailer Stranger Things 4 bere dech. Válka s monstry začíná!
12.04.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Premiéra čtvrté řady Stranger Things se nezadržitelně blíží a Netflix do nás konečně pumpuje plnohodnotný trailer. A je to nářez přímo apokalyptických rozměrů. Tvůrci totiž slibují hotovou válku o Upside Down.

Netflix přebírá seriály HBO. Po Taboo si vezme i tři další historické hity
Netflix přebírá seriály HBO. Po Taboo si vezme i tři další historické hity
12.04.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix pokračuje v přebírání pořadů, které jsme si zvyklí vídat na HBO. Po megahitu Taboo s Tomem Hardym, který je dlouhodobě v TOP 10 nejsledovanějších pořadů, míří na streamovací službu i další historické kousky.