FB pixel TP pixel
Marigold ve třetí řadě Zaklínače nebude jen šaškem. Konečně má důležitější roli © Netflix

Marigold ve třetí řadě Zaklínače nebude jen šaškem. Konečně má důležitější roli

Jednou z nejoblíbenějších postav seriálového Zaklínače je určitě Marigold v podání Joey Bateyho. Ten nyní prozradil, že neomalený bard ve třetí řadě Zaklínače sehraje větší roli a bude víc než jen komickou postavou.

12. 6. 2023 17:10 | Filmové novinky

Marigold je v zaklínačských knihách od Andrzeje Sapkowského stejně jako v netflixovském seriálu jednou z nejzábavnějších a nejoblíbenějších postav. Slavný bard známý především jako milovník žen, hospod a neomalený tlučhuba dodává v interakci s málomluvným Geraltem z Rivie jejich scénám dynamiku a rytmus a je radost sledovat jejich promluvy. Představitel Marigolda, herec Joey Batey, nakonec přesvědčil fanoušky, že byl vhodnou volbou do této role. Pro ty, kteří si tuto postavu oblíbili, je pak dobrou zprávou, že Marigoldova role bude ve třetí řadě výraznější a nebude jen Geraltovým komickým parťákem.

Joey Batey prozradil, že vztah mezi Marigoldem a Geraltem se proměňuje a v nových epizodách jsou si „…mnohem bližší a více odráží původní (knižní) postavy. Je zde více rozhovorů u ohně a společného pití.“ Stejně jako Geralt i Marigold zjistí („i když neochotně,“ přiznal Batey), že ve třetí řadě už nemůže zůstat neutrální v pokračujících politických zmatcích na Kontinentu. A co jej přesvědčilo? Marigold se konečně seznámí s princeznou Cirillou (Freya Allan), a dokonce se s ní začne sbližovat. Batey konkrétně říká: „Všichni o Ciri mluví a všichni ji pronásledují, Marigold si konečně může vytvořit vztah k této důležité, komplikované a pronikavé postavě. Bylo to pro mě stejně přínosné jako zkoumat Marigoldovo přátelství s Geraltem. Kam v této rodinné dynamice, v níž je Geralt náhradním otcem, Yennefer matkou a Ciri dcerou, vlastně zapadá on?“ Jestli se příběh o nově nalezené rodině povedl, se dozvíme 29. června, kdy na Netflix dorazí nové epizody.

Zdroj: Slashfilm

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nejlepší filmy roku konečně online. Dorazil nový Rocky i velebení kanibalové
Nejlepší filmy roku konečně online. Dorazil nový Rocky i velebení kanibalové
12.06.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Velmi milá překvapení nabízí v posledních dnech streamovací služba Amazon Prime Video. Ta totiž přidala celou sérii Rocky, v níž nově nechybí ani velmi očekávaná novinka Creed III. Naprostým zjevením je pak přítomnost kanibalistického hitu s Timothée Chalametem.

Iron Man má vlastní Top Gear! Downey Jr. v traileru předělává luxusní sbírku veteránů
Iron Man má vlastní Top Gear! Downey Jr. v traileru předělává luxusní sbírku veteránů
11.06.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Mysleli jste si, že Robert Downey Jr. a Tony Stark mají společnou jen zálibu v hezkých ženách a návykových látkách? Omyl. Souzní také v lásce k vozidlům všeho druhu. Downey během své kariéry nasbíral hezkou řádku veteránů a nyní s nimi hodlá ulehčit planetě Zemi.

Nová Euforie se nekoná. Ožehavá novinka HBO v prudérní Americe narazila
Nová Euforie se nekoná. Ožehavá novinka HBO v prudérní Americe narazila
09.06.2023 16:35:00 | Filmové novinky

Televizní minisérie Idol z produkce oscarové A24 a HBO byla jedním z nejočekávanějších streamingových počinů letošního roku. Výsledek ale doslova rozdělil svět. Narazil totiž v USA i západní Evropě.

Největší fantasy léta přichází. Trailer 3. řady Zaklínače je brutální
Největší fantasy léta přichází. Trailer 3. řady Zaklínače je brutální
09.06.2023 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix v rámci Summer Game Festu odhalil akční a velmi brutální trailer na třetí řadu Zaklínače. V nejnovějším pokračování dojde na adaptaci knihy Čas opovržení, upoutávka přitom hýří drsnou akcí a potvrzuje, že odcházející Henry Cavill bude velmi chybět.