FB pixel TP pixel
Zaklínač už v říjnu? Netflix pátrá po člověku, který měl informaci vypustit © TMDB

Zaklínač už v říjnu? Netflix pátrá po člověku, který měl informaci vypustit

Poslední okurkové okamžiky letošního roku jako průlet nadzvukové stíhačky prořízla informace, že premiéra Zaklínače by mohla proběhnout již v říjnu.

Filmové novinky

Jistý Giovanni Eugene Altamarquéz údajně pracuje v Netflixu ve výkonné produkci na seriálech Queer Eye, Mindhunter nebo 13 Reasons Why. A Na svém Twitteru účtu měl v biu tyto seriály vyjmenovány včetně termínů premiér jejich nových řad.

Včera se však náhle v jeho seznamu objevil nový seriál včetně informace o premiéře. Šlo o Zaklínače, u nějž stálo „Oct. 2019“, neboli říjen 2019. Mezi Altamarquézovými sledujícími byli zaměstnanci Netflixu, jeho LinkedIn profil seděl a vše naznačovalo, že se zřejmě výše postavenému zaměstnanci streamovací společnosti podařilo propálit dosud oficiálně nezveřejněné datum premiéry.

Zaklínač už v říjnu? Netflix pátrá po člověku, který měl informaci vypustit © TMDB

Jenže pak se informace dostala až k Netflixu, který se ihned pustil do vyšetřování. Viníka dlouho hledat nemusel, ale brzy vyšlo najevo, že na žádném relevantním seznamu jméno údajného zaměstnance nefiguruje. Bizarní na celé kauze je, že Netflix novou informaci o možné dřívější premiéře svého vysoce očekávaného seriálu nijak zásadně nedementoval.

Gró neoficiálního vyjádření Netflixu, které přinesl server TheWitcher.tv, hovoří pouze o tom, že zmíněný Altamarquéz s největší pravděpodobností není zaměstnanec, kontraktor ani freelancer, s kterým by Netflix dle svých informací kdykoliv a jakkoliv spolupracoval a aktuálně probíhá vyšetřování celé záležitosti. V tuto chvíli tedy sice můžeme informaci považovat za čistou spekulaci, ale zároveň ještě stále ne za kompletní hoax. Twitterový účet viníka již byl (zřejmě na popud Netflixu) zrušen, ale jeho cache verze je pro zájemce na Googlu stále k dispozici zde.

Ale abyste neodcházeli úplně s prázdnou, jednu potvrzenou novinku přece jen máme. Skladatelka hudby pro seriál Zaklínač Sonya Belousova na svém Instagramu předvedla první veřejný nástřel skladby, která by se v seriálu měla objevit. Zaposlouchat se můžete zde.

 466 zobrazení   4 se líbí
Nejlepší seriál na YouTube je nyní dostupný zcela zdarma!
Nejlepší seriál na YouTube je nyní dostupný zcela zdarma!
30.08.2019 15:00:00 | Filmové novinky

YouTube mění jako streamovací služba svou strategii distribuce seriálů z vlastní produkce. Nově bude seriály nabízet skrze AVOD systém, kdy není nutné si předplácet YouTube Premium. Musíte jen přežít pár reklamních bloků.

Další hutný survival! The Aeronauts od Amazonu láká na napětí a obsazení
Další hutný survival! The Aeronauts od Amazonu láká na napětí a obsazení
30.08.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Studio Amazon právě vydalo trailer k dobrodružnému filmu natočenému podle skutečných událostí The Aeronauts. V příběhu z druhé poloviny 19. století o odvážné pilotce horkovzdušných balónů a vizionářském meteorologovi ztvární ústřední dvojici Felicity Jones a Eddie Redmayne.

Režisér Dannyho parťáků ukázal komedii o kauze Panama Papers
Režisér Dannyho parťáků ukázal komedii o kauze Panama Papers
29.08.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér Steven Soderbergh letos točí ve vysokém tempu. Jen pár měsíců po uvedení snímku High Flying Bird pro Netflix chystá komedii popisující slavnou kauzu uniklých informací o daňových rájích Panama Papers.

Scorseseho The Irishman bude v kinech jen krátce a ještě ne ve všech
Scorseseho The Irishman bude v kinech jen krátce a ještě ne ve všech
29.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix svůj doposud nejdražší film exkluzivně propůjčí kinům asi na 4 týdny, tedy většinu listopadu, před tím, než se kriminální drama objeví přímo na jeho streamovací platformě.