FB pixel TP pixel
Zaklínač v ukázce láká na nová monstra a Geralt se přesouvá na jih Anglie © TMDB

Zaklínač v ukázce láká na nová monstra a Geralt se přesouvá na jih Anglie

Na Halloween Netflix přichystal pro fanoušky Zaklínače malý bonus v podobě klipu, ve kterém mohou pozorní diváci najít dvě nové příšery, jež se objeví v druhé řadě. Také přibyla novinka z filmového placu.

Filmové novinky

Při oslavě Halloweenu si Netflix pro své fanoušky přichystal malé překvapení. Vydal totiž krátký klip Monster Mash, ve kterém představuje monstra, se kterými se Geralt utkal, nebo se v jiných situacích objevily v seriálu. Většina je samozřejmě známa z první řady, ovšem pozornému oku nemohly uniknout dvě příšery, které se v ní neobjevily, a s velkou pravděpodobností je uvidíme až v nadcházející druhé sezoně. V 15. sekundě tak můžeme spatřit pohybující se nechutnou pavoukovitou věc, na které visí oční bulva, a v 30. sekundě je pak zobrazeno monstrum, jenž tvoří tři lidské kostry. Uvidíme, jak se s nimi Gerald vypořádá.

Navíc dorazily i nové zprávy z natáčecího placu. Ve Velké Británii totiž začnou ode dneška platit nová hygienická nařízení a prakticky tak nastane druhý lockdown, který bude trvat nejméně jeden měsíc. Ten by snad neměl natáčení nijak výrazně ohrozit, ale představitel Geralta, herec Henry Cavill, na svém instagramovém učtu oznámil, že opouští exteriérové natáčení v severní Anglii a vrací se na jih, kde by mělo filmování pokračovat ve studiu. Zbytek seriálového štábu prozatím zůstává v klášteře Fountains, který slouží jako kulisy elfích ruin Shaerrawedd. Jak jsme již dříve informovali, kvůli pandemii bylo přesunuto datum uvedení Zaklínače a s největší pravděpodobností jej neuvidíme dříve než v srpnu příštího roku.

 12 747 zobrazení   455 se líbí
Neuvěřitelné: Nilfgaardští psi mají v 2. řadě Zaklínače koukatelné brnění!
Neuvěřitelné: Nilfgaardští psi mají v 2. řadě Zaklínače koukatelné brnění!
02.11.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Je asi na místě poděkovat všem z vás, kdo na 1. řadu Zaklínače na Netflixu poctivě koukli. Zřejmě se nám totiž společnými silami podařilo dosáhnout toho, že si produkce mohla konečně dovolit místo "šourkové zbroje" vojáky Nilfgaardu obléknout do něčeho patřičnějšího a zatraceně pohlednějšího.

Paráda! Druhý Borat už je online i v Česku!
Paráda! Druhý Borat už je online i v Česku!
23.10.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Nebylo to stoprocentně jisté, ale nakonec jsme se přecejen dočkali. Ano, druhý Borat opravdu má díky Amazon Prime Video celosvětovou distribuci online, užít si ho tak můžete legálně i v Česku!

Netflix vydal ukázku na poslední film Chadwicka Bosemana! Kdy ho uvidíme?
Netflix vydal ukázku na poslední film Chadwicka Bosemana! Kdy ho uvidíme?
21.10.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Filmové ztělesnění populárního komiksového hrdiny Black Panthera, charismatický herec Chadwick Boseman, ztvárnil svou poslední roli ve filmu Ma Rainey – matka blues od streamovací společnosti Netflix. Mrkněte na jeho ukázku.

Ratchedová od Netflixu má rekordní sledovanost. Vyšlápne si i na Zaklínače?
Ratchedová od Netflixu má rekordní sledovanost. Vyšlápne si i na Zaklínače?
20.10.2020 | Filmové novinky

Seriálový psychologický thriller Ratchedová, prequel k oskarovému Přeletu nad kukaččím hnízdem, se stal netflixovským diváckým hitem. Koho nechal za sebou a na koho naopak nemá šanci dosáhnout?