FB pixel TP pixel
Závěr 3. řady Grand Tour je podle Clarksona „hluboce zarmucující“ © TMDB

Závěr 3. řady Grand Tour je podle Clarksona „hluboce zarmucující“

Jeremy Clarkson přiznal, že je na finální díl 3. řady The Grand Tour, který sám napsal, nesmírně pyšný. Půjde zároveň i o poslední epizodu vycházející z aktuálního formátu pořadu. Osmapadesátiletý „frontman“ veleznámého automobilového tria Clarkson, Hammond, May dal dle svých slov do tvorby závěrečného dílu úplně vše.

Filmové novinky

„Jsem rád, že se tolika lidem líbil náš díl z Mongolska. Ale ještě pyšnější jsem na následující díl. Dal jsem do jeho napsání srdce i duši,“ napsal Clarkson o víkendu na svůj Twitter. Někteří fanoušci se v reakci začali ptát, zda je už dnes celá show předem nalajnovaná a veškerá improvizace se zcela vytratila. Na to Clarkson odpověděl: „Mongolsko nebylo předem napsané. Následující díl je velmi velmi odlišný a hluboce zarmucující.“

Páteční závěr 3. řady na Amazon Prime bude zároveň posledním, který použije aktuální studiový formát. Amazon sice na pokračování show i po 3. řadě kývl, ale jen pod podmínkou, že stan poletí do koše a místo něj se Jezza, Hamster a Cpt. Slow vydají na „velké dobrodružné road tripy, které fanoušci po celém světě milují“. Můžeme se tak pravděpodobně těšit na formát, který se bude skládat pouze ze speciálů, jež trojice začala úspěšně produkovat ještě pod hlavičkou Top Gear.

 68 zobrazení  
Hrdinové Hry o trůny vzpomínají ve 13 nových filmečcích na své nejlepší chvíle
Hrdinové Hry o trůny vzpomínají ve 13 nových filmečcích na své nejlepší chvíle
09.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Hra o trůny na svém oficiálním YouTube kanále zveřejnila další „balík“ více než 10 videí, tentokrát krátkometrážních filmečků pod názvem „The Cast Remembers“. Obsahují rozhovory s jednotlivými představiteli přeživších hlavních postav i záběry z natáčení prvních 7 řad.

Pár důvodů, proč by Hra o trůny již neměla vypouštět žádné další trailery
Pár důvodů, proč by Hra o trůny již neměla vypouštět žádné další trailery
08.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Dnešní pohled na kalendář je více než vzrušující. Po více než roce a půl svítí na konci týdne datum 14. dubna 2019, tedy den premiéry finální řady seriálu Hra o trůny. A byť bylo to čekání po novinkami napakovaném finále 7. řady dlouhé a bolestivé, je nyní, kdy je premiéra vzdálená pouhé dny, a nikoliv týdny či měsíce, načase přestat zveřejňovat další záběry 8. řady. Proč? Tady je pár důvodů.

Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru
Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru
05.04.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix vypustil první náhled pod pokličku svého nového seriálu The Society, který se bude odehrávat v chaotickém světě, kde si teenageři mohou dělat, co se jim zlíbí, protože jejich rodiče záhadně zmizeli.

Terminátor 6: První fotky a další novinky z pokračování Dark Fate
Terminátor 6: První fotky a další novinky z pokračování Dark Fate
04.04.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Na konci října vstoupí do kin šestý Terminátor a konečně jsme se dočkali nových fotografií. Uvidíme na nich nejen Lindu Hamilton (Sarah Connor), ale poprvé také terminátora v podání Arnolda Schwarzeneggera. Doufáme, že se brzy také objeví první trailer.