FB pixel TP pixel
Ženy v běhu: Nejúspěšnější film roku 2019 je konečně online © TMDB

Ženy v běhu: Nejúspěšnější film roku 2019 je konečně online

Nová komedie režiséra Martina Horského v hlavních rolích s Jenovéfou Bokovou či Zlatou Adamovskou po úctyhodné štaci v kinech konečně zamířila do online.

České novinky

Po více než milionu divácích v kinech konečně i doma

Ženy v běhu letos doslova předběhly veškerou konkurenci, včetně takových megahitů jako Avengers: Endgame od Marvelu. Zatímco velkolepé (polo)zakončení komiksové ságy vidělo přes 900 000 diváků, kteří nechali v kinech 152 milionů korun, komedie Martina Horského zlákala do kin více než 1,3 milionů diváků s celkovými tržbami okolo 195 milionů korun. Nezdá se tedy, že by příběh dívek a žen, které se rozhodnou, že uběhnou maratonskou štafetu, mohl v letošním roce o imaginární trofej neúspěšnějšího filmu roku přijít.

Prozatím na Apple TV či O2 TV

Kde si můžete komerčně, kriticky i divácky nadmíru dobře přijatou romantickou komedii pořídit? Aktuálně existují dvě možnosti, přičemž prioritu necháme čistě na vás. Ženy v běhu můžete aktuálně zakoupit na iTunes, resp. Apple TV. Anebo si je můžete zapůjčit skrze 02 TV za cenu od 75 korun. Množství služeb, kde bude film v budoucnu k dostání, by se mělo samozřejmě navyšovat a vzhledem k úspěšnosti filmu by nebylo překvapením, kdybychom se ho dříve či později dočkali i na Netflixu, který podobné žánry obecně velmi vyhledává.

 1 066 zobrazení   145 se líbí
České filmy a seriály aktuálně dostupné na Netflixu
České filmy a seriály aktuálně dostupné na Netflixu
12.10.2019 | České novinky

S nástupem počeštěného uživatelského prostředí Netflixu dorazilo hned několik nových českých filmů a seriálů. Přinášíme kompletní přehled rostoucí nabídky a pár tipů, co nás čeká v dalších dnech a týdnech.

11 česko-slovenských novinek na Netflixu
11 česko-slovenských novinek na Netflixu
08.10.2019 | České novinky

Jak jsme již dříve avizovali, na český Netflix míří velká dávka domácích filmů. Lokalizace bychom se měli dočkat ještě tento týden, toto můžete brát jako první ochutnávku. Připomínáme, že Miladu a Lídu Baarovou do výběru nezařazujeme, protože jsou na Netflixu již delší dobu.

Netflix možná oznámil, kdy spustí lokalizaci, první CZ filmy dorazí v úterý
Netflix možná oznámil, kdy spustí lokalizaci, první CZ filmy dorazí v úterý
04.10.2019 16:00:00 | České novinky

Fanoušci Netflixu odpočítávají poslední dny a hodiny před tím, než u nás streamovací služba spustí všemi očekávanou lokalizovanou verzi a vše naznačuje tomu, že den D nastane už příští týden. V úterý by totiž předplatitelům měla být otevřena první várka obsahu z našich luhů a hájů.

Sbohem mistře! 10 filmů, ve kterých nás potěšil Karel Gott
Sbohem mistře! 10 filmů, ve kterých nás potěšil Karel Gott
02.10.2019 15:00:00 | České novinky

Česka republika přišla o jednoho z největších Čechů. Svůj boj se zákeřnou nemocí prohrál Plzeňák s nezapomenutelným hlasem Karel Gott. Kromě téměř 1000 písniček, 293 alb a 42 Zlatých slavíků po něm zůstala také nemalá filmová stopa. Tady je pár tipů, se kterými můžete dnes na mistra vzpomenout.