FB pixel TP pixel
Žhavte motory! Sága Rychle a zběsile opouští Netflix © TMDB

Žhavte motory! Sága Rychle a zběsile opouští Netflix

Netflix po necelém roce oznámil, že mu končí licenční práva na sedm dílů vysokooktanovou sérii Rychle a zběsile. Máte tedy posledních pár dní na to, abyste dohnali celý životní příběh Briana O'Connera v podání Paula Walkera.

Tipy na film

Psal se 17. duben 2020, když se na Netflixu objevilo hned 7 filmů ze série Rychle a zběsile, které jsme mohli vnímat jako parádní výzvu k maratonské rozlučce se zesnulým Paulem Walkerem. Uplynul necelý rok a po 10 měsících se série o rychlých autech, lepých děvách, pivu Corona a plešce Vina Diesela chystá na svůj odchod z nabídky streamovacího giganta. Netflix totiž oznámil, že mu k 7. únoru končí zakoupená licence a prozatím není známé, zda ji bude Netflix prodlužovat.

Paradoxně by nás to ale nepřekvapilo, neboť Netflix zároveň vlastní animovaný spin-off Rychle a zběsile: Závodníci v utajení a tudíž by další prodloužení licence dávalo smysl. Bohužel platí, že Netflix je ohledně prodlužování svých nákupů tajemný jako účetnictví Donalda Trumpa, takže odpověď na otázku, zda Rychle a zběsile bude na Netflixu pokračovat, se dozvíme až v následujících dnech. Pokud ale máte sérii rozkoukanou, anebo si chcete dát opáčko, máte ještě týden jistotu, že vám sedmička nablblých filmů s extrémní porcí rodinných hodnot neujede.

 3 600 zobrazení   29 se líbí
Poslední hlášení! Z Netflixu na konci ledna zmizí přes 20 filmů
Poslední hlášení! Z Netflixu na konci ledna zmizí přes 20 filmů
29.01.2021 11:00:00 | Tipy na film

Smutné období na konci každého měsíce je opět zde a Netflix se chystá na pročištění svého katalogu kvůli ukončení licenčních práv k některým snímkům. Těch je v lednu něco přes dvacet a pokud budeme počítat i seriály, pak i výrazně více. Plakat budou hlavně fanoušci Strážců vesmíru!

10 parádních novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
10 parádních novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
29.01.2021 9:00:00 | Tipy na film

Poslední lednový víkend nenabízí streamovací služby rozhodně žádné výškrabky ze dna online kýblu. Naopak si přichystaly hned několik očekávaných novinek, které zaujmou milovníky náročnějších filmů či jen přímočarých žánrovek. A to je na tom streamingu vlastně hezké.

10 nejočekávanějších únorových novinek (nejen) na Netflixu
10 nejočekávanějších únorových novinek (nejen) na Netflixu
27.01.2021 11:00:00 | Tipy na film

Únor je na spadnutí, což znamená, že už známe víceméně detailní programové plány všech velkých streamovacích služeb. Pojďme se tedy společně podívat na ty největší hity, které nás čekají v následujících dnech a týdnech. Bude to jízda!

10 filmů a seriálů na Netflixu, které vám připomenou hrůzy holocaustu
10 filmů a seriálů na Netflixu, které vám připomenou hrůzy holocaustu
26.01.2021 13:00:00 | Tipy na film

Na 27. ledna připadá Mezinárodní den památky obětí holocaustu, který nám připomíná kruté oběti 2. světové války z řad Židů, Romů, homosexuálů a další dalších nevinných v rukou nacistického Německa. Pokud si chcete krušné období dějin připomenout filmově, Netflix má pár filmů a seriálů v zásobě.