FB pixel TP pixel
Známe datum premiéry očekávaného seriálu Watchmen od HBO © TMDB

Známe datum premiéry očekávaného seriálu Watchmen od HBO

Jedna z nejočekávanějších letošních seriálových premiér kabelové a streamovací společnosti HBO dostala spolu se stylovým teaserem datum své premiéry. Zapište si do kalendáře: první díl bude k dispozici již 20. října.

Streaming novinky

Seriál, na který z pozice showrunnera kreativně dohlíží Damon Lindelof, z čehož má nemalá skupina obdivovatelů původního komiksu Alana Moora značné obavy, v sedmisekundové twitterové upoutávce ve watchmenovském grafickém stylu kreslíře Davea Gibbonse a koloristy Johna Higginse odpočítává datum premiéry prvního dílu. To je nakonec stanoveno na nedělní 20. říjen. V grafickém románu, který v roce 2009 poměrně úspěšně zadaptoval Zack Snyder, jsou v alternativní realitě osmdesátých let maskovaní hrdinové ve vyhnanství a snaží se vyřešit obří komplot, ve kterém hrozí jaderná válka. Nový seriál, který bude zasazen v alternativní současnosti, bude na tyto události částečně navazovat. V desetidílné první řadě uvidíme například Jeremyho Ironse, Reginu King nebo Dona Johnsona. Jak je výše naznačeno, na seriál dohlíží Damon Lindelof, který stojí za seriálem Ztraceni nebo sci-fi filmy Prometheus a Kovbojové a vetřelci. Za tyto snímky je Lindelof řadou fanoušků pro své rozvětvené a neuzavřené scénáře proklínán, ale předešlým HBO seriálem Pozůstalí se naopak u mnohých rehabilitoval. Jestli se mu povedlo všechny obavy zahnat a vytvořit pokračování věrné duchu předlohy, se již zanedlouho dozvíme.

 217 zobrazení   10 se líbí
Netflix letos vyšle do boje o Oscara deset filmů, máme jejich seznam
Netflix letos vyšle do boje o Oscara deset filmů, máme jejich seznam
03.09.2019 | Streaming novinky

Po úporných jednáních s kinaři se letos Netflix domluvil na deseti filmech z jeho produkce, které budou mít krátké uvedení v kinech před online premiérou na obrazovkách jeho předplatitelů.

Disney+ nabídne v základu 4K rozlišení, aplikace připomíná Netflix
Disney+ nabídne v základu 4K rozlišení, aplikace připomíná Netflix
26.08.2019 12:00:00 | Streaming novinky

12. listopad se kvapem blíží a Disneyho chystaná streamingová služba už je prakticky za dveřmi. Příval podrobnějších informací se tudíž zvyšuje a my postupně můžeme získat konkrétnější představu jak bude Disney+ vypadat.

První reakce: Je Carnival Row fantasy nástupcem Hry o trůny?
První reakce: Je Carnival Row fantasy nástupcem Hry o trůny?
21.08.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Konec prázdnin se blíží a do programových schémat televizí se po vyprahlejším období začínají znovu dostávat ambicióznější tituly. Američtí novináři již měli možnost vidět fantasy detektivku Carnival Row, která má premiéru naplánovanou na 30. srpna. Jak se seriál podle nich povedl?

Disney+ začne 12. listopadu ve 3 zemích. Dostupný bude i na PS4
Disney+ začne 12. listopadu ve 3 zemích. Dostupný bude i na PS4
20.08.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Netflix již brzy získá mocného konkurenta. Studio Walt Disney totiž finišuje poslední přípravy a už v listopadu si fanoušci ve třech zemích budou moci pustit své oblíbené filmy a seriály. Zároveň také víme, které společnosti budou s Disneyem spolupracovat.