FB pixel TP pixel
Známe datum premiéry 3. řady Westworldu. Mrkněte i na nový trailer © TMDB

Známe datum premiéry 3. řady Westworldu. Mrkněte i na nový trailer

HBO oznámila očekávané datum třetí řady sci-fi seriálu Westworld, ve které nás čeká uhlazená dystopie, pod níž bublá korupce a rozkládající se společnost.

Filmové novinky

Krásná zkáza a inspirace Blade Runnerem

15. března. To je datum oficiální premiéry očekávané třetí řady Westworldu. HBO to dnes oznámila skrze nejnovější trailer, který skrze grafiku prezentuje skutečné i vyfabulované události, které naší matičku Zemi mají podle tvůrců potkat. Dojde tedy nejen na impeachment současného prezidenta USA, ale například i na další ruskou občanskou válku, jaderný incident v Paříži, anebo ekologickou krizi v Indonésii. Stěžejní pro 3. řadu má však být rok 2058, jenž nás zavede do dystopie inspirované dle tvůrce série Jonathana Nolana kultovním snímkem Blade Runner režiséra Ridley Scotta. Nolan své pojetí stylu třetí řady popisuje tak, že ačkoli planetu a společnost sužují nepokoje a řada problémů v čele s korupcí, navenek má vše působit uhlazeně a futuristicky, tedy v ostrém kontrastu. Zní to rozhodně zajímavě. Na českém HBO GO bychom se seriálu měli dočkat v pondělí 16. března.

 513 zobrazení   22 se líbí
Zaklínač je fenomén. Na konci roku překonal očekávání na všech frontách
Zaklínač je fenomén. Na konci roku překonal očekávání na všech frontách
13.01.2020 | Filmové novinky

Na Zaklínače se ve velkém kouká, široce se o něm debatuje, vzniká nespočet memů s Geraltem a navíc se po čtyřech letech i rekordně hraje. Seriál od Netflixu spustil rozruch, který jeho producentům určitě dělá radost.

HBO chystá minisérie podle populárních filmů Parazit a Poslední Mohykán
HBO chystá minisérie podle populárních filmů Parazit a Poslední Mohykán
12.01.2020 12:00:00 | Filmové novinky

HBO potřebuje při válečném tažení proti Netflixu a další streamovací konkurenci posilovat svůj vlastní katalog a nově přihodila do sbírky dobrodružnou klasiku a jihokorejskou satiru.

Netflix uvolnil ukázky k 5 očekávaným seriálovým hitům konce zimy
Netflix uvolnil ukázky k 5 očekávaným seriálovým hitům konce zimy
10.01.2020 | Filmové novinky

Rok 2020 se sice rozjíždí jen pozvolna, ale Netflix, jak je jeho zvykem, nás rozhodně nehodlá šetřit. V několika posledních dnech se totiž vytasil s pěticí trailerů, které nás lákají na nové i pokračující seriály, kterými nás bude chtít v nejbližších týdnech bavit.

Seriálový Pán prstenů do hlavní role obsadil mladého Neda Starka
Seriálový Pán prstenů do hlavní role obsadil mladého Neda Starka
09.01.2020 | Filmové novinky

Poté, co herec Will Poulter, který byl původně zamýšlen pro hlavní roli ve vysoce očekávané seriálové adaptaci Pána prstenů, musel kvůli pracovní vytíženosti projekt opustit, nalezli konečně v Amazonu náhradu, kterou bude britský herec Robert Aramayo.