FB pixel TP pixel
5 věcí, které by před poslední řadou měli udělat všichni fanoušci Hry o trůny © TMDB

5 věcí, které by před poslední řadou měli udělat všichni fanoušci Hry o trůny

Už za dva měsíce se na obrazovkách po celém světě rozezní nezaměnitelné úvodní titulky, které budou ohlašovat, že 1. díl poslední řady seriálu Hra o trůny právě začíná a již za 5 týdnů řekne celá sága své poslední sbohem. Co do té doby jako fanoušek dělat a neopomenout?

Filmové novinky

Dejte si najednou všechny starší série

Léto 2017 už není tak úplně „nedávno“, a pokud jste si dosud poslední řadu ani žádné předchozí díly Hry o trůny nereprízovali, nyní se nabízí ideální příležitost, jak si květnatý a složitě rozvětvený děj seriálu připomenout krátce před tím, než se objeví pokračování a velké finále. Někdy má člověk pocit, že si přesně pamatuje, co a jak se stalo, ale následný bingwatch celé série mu ukáže, že už zapomněl na celou řadu drobností a zajímavostí. Všechny dosavadní díly jsou samozřejmě kdykoliv k dispozici na HBO GO.

Koukněte na nejnovější video ze Super Bowlu

Super Bowl dva měsíce před premiérou nejočekávanější řady vašeho seriálu je přímo ideální příležitost pro pořádnou marketingovou útratu. A Hra o trůny ji samozřejmě neprošvihla a rozhodla se žízeň fanoušků po dalších teaserech uhasit spoluprací se značkou piva Bud Light. SPOILER: Fanoušci, kteří očekávají, že reklama obsahuje nové záběry z poslední série, budou zklamáni.

Poslechněte si soundtrack

Pokud patříte mezi dumavé jedince, chcete se ponořit do atmosféry Hry o trůny a na chvíli bez výčitek pouze relaxovat, může být ideálním doprovodem kompletní soundtrack k 7. řadě, který má skoro 75 minut a umožní vám připomenout si skrz jednotlivé melodie některé ikonické scény.

Připravte se být šokováni

Všichni představitelé hlavních postav v posledním půl roce neustále opakují, že poslední série, a především úplný závěr, bude „šokující“, „neuvěřitelný“, „zcela nečekaný“ atp. Posledním promotérem stal Kit Harington, který pro KISS Breakfast řekl, že finále seriálu bude zcela „průlomové“. Předpokládejme, že nejde o laciný marketing a opravdu se můžeme těšit na to, že nám seriál před úplným koncem představí nějakou emočně devastující scénu ve stylu Red Wedding 2.0.

Nachystejte dostatek kapesníku na finální titulky

Očekávání poslední série je obrovské a globální. Nesmíme však zapomínat na to, že nás čeká jen 6 (byť delších) dílů. To je 6 týdnů, které utečou jako voda a během kterých se děj bude muset rovněž dát do slušného poklusu, aby tvůrci stihli odvyprávět zbytek příběhu. A pokud budou chtít skončit skutečně ve stylu Hry o trůny, měli bychom zažívat šoky a zklamání jako na běžícím páse. Závěrečné titulky 8. řady budou navíc znamenat, že po předlouhém čekání je to zase jako lusknutím prstu všechno za námi a tentokrát už navíc úplně naposled. Kdo ví, jak dlouho si následně počkáme na chystaný spin-off.

 826 zobrazení   121 se líbí
Netflix koupil drama o sériovém vrahovi se Zacem Efronem v hlavní roli
Netflix koupil drama o sériovém vrahovi se Zacem Efronem v hlavní roli
05.02.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Na právě skončeném festivalu Sundance probíhala bitva o nákup distribučních práv k dramatu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, které vyhrál Netflix, jenž nabídl vítězných 9 milionů dolarů.

Tvůrce Vikingů vysvětlil, proč seriál končí a jestli naváže jiný
Tvůrce Vikingů vysvětlil, proč seriál končí a jestli naváže jiný
01.02.2019 8:50:00 | Filmové novinky

Fanoušky Vikingů nedávno zasáhlo oznámení, že seriál po své právě ukončené páté a nadcházející šesté sérii definitivně skončí. Tvůrce Michael Hirst nyní vysvětlil, proč Vikingy utne zrovna nyní, a zároveň naznačil, že to nebude konec definitivní.

5 úsměvných skutečností, které jste dodnes nevěděli o vzniku Pána Prstenů
5 úsměvných skutečností, které jste dodnes nevěděli o vzniku Pána Prstenů
31.01.2019 | Filmové novinky

Jak si Sean Connery přečetl divnou knihu, novozélandské ženy nalepily falešné vousy, Sean Bean lezl v brnění denně po horách, Ian Mckellen získal tetování a Viggo Mortensen zakřičel.

Netflix pravděpodobně chystá seriál ze světa Resident Evilu
Netflix pravděpodobně chystá seriál ze světa Resident Evilu
28.01.2019 17:30:00 | Filmové novinky

V poslední době se množí zprávy, o připravované dohodě mezi Netflixem a německým studiem Constantin Film, podle které spolu hodlají spolupracovat na seriálové adaptaci legendární videoherní série Resident Evil.