FB pixel TP pixel
Nový Star Wars seriál konečně splní sny všech fanoušků! Trailer je naprosto úžasný © Lucasfilm

Nový Star Wars seriál konečně splní sny všech fanoušků! Trailer je naprosto úžasný

V rámci Star Wars Celebration jsme se konečně dočkali první upoutávky na chystaný seriál Ahsoka, který bude vyprávět o dalších osudech bývalé rytířky Jedi. Nový trailer přitom potvrzuje, že v podstatě půjde o velký mix toho nejpopulárnějšího ze Star Wars za poslední roky a fanoušky čeká tuna milých odkazů, které je dostanou do varu.

7. 4. 2023 14:15 | Filmové novinky

Poté, co se Ahsoka objevila v seriálu Star Wars: Klonové války, Star Wars Povstalci a v hrané verzi i v hitu Mandalorian, se konečně dočká vlastního seriálu. A asi nikoho nepřekvapí, že její tvůrce Dave Filoni si nechává na samostatném příběhu oblíbené rytířky Jedi pořádně záležet a bude dál pokračovat v linii, kterou nastolil už v animácích. Už od Manda jsme věděli, že Ahsoka bude ve vlastním seriálu pátrat po Velkoadmirálu Thrawnovi a Ezru Bridgerovi, první trailer ale jasně odhaluje, že de facto půjde o hranou verzi seriálu Povstalci, která navíc zřejmě využije Disneym dříve dekanonizovanou knihu Dědic Impéria Timothyho Zahna, která před vznikem Disneyho filmových epizod 7–9 sloužila jako oficiální verze dalších osudů Luka Skywalkera, Hana Sola a princezny Leiy. A ano, tahle verze je dodnes mnohem populárnější a také lepší.

Ahsoka dokonce při prvním záběru na Thrawna název knihy zmíní, čímž musí zákonitě fanouškům vyvolat mrazení v zádech. Milých odhalení je ale celá řada. Kromě ikonických pohybů samotné Ahsoky se fanoušci dočkají prvního pohledu na hranou mandalorianku Sabine Wren, povstaleckou velitelku Heru Syndullu, astromecha Choppera a také na nové nepřátele v čele s Baylanem (Ray Stevenson), který by mohl být variací na Temného Jedie Joruuse C'baotha, který hrál v Thrawnově boji proti Nové republice zásadní roli. Rozhodně by nemělo jít o typického sithského lorda, které známe z prequelů a původní trilogie. Potěší i skutečnost, že i v Ahsoce očividně dostaneme ikonickou scénu z koridoru, v nichž ukázali své schopnosti v předchozích filmech a seriálech Luke Skywalker i Darth Vader. Disney zároveň potvrdil, že premiéra Ahsoky proběhne v srpnu letošního roku na Disney Plus.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
V novém sci-fi seriálu je lidstvo na hraně zániku. Trailer je strhující podívanou
V novém sci-fi seriálu je lidstvo na hraně zániku. Trailer je strhující podívanou
06.04.2023 18:00:00 | Filmové novinky

Už 5. května čeká fanoušky nepříjemných vizí budoucnosti čerstvá dávka deprese. Přiřítí se totiž nový seriál Silo, který zobrazuje lidstvo na pokraji smrti. Zdá se však, že existuje i šance na lepší život.

Netflix je vysmátý. Nová komedie drtí sledovanost a pomohla i staršímu hitu
Netflix je vysmátý. Nová komedie drtí sledovanost a pomohla i staršímu hitu
06.04.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix může slavit, jeho komediální novinka s Adamem Sandlerem zaznamenala úchvatnou sledovanost, která patří vůbec mezi nejlepší výsledky Netflixu v rámci daného žánru. Nenávist kritiků tak streamera i hlavní hvězdu rozhodně trápit nemusí.

Nejdražší seriál roku provází ohromné problémy. Může jít o propadák za 300 milionů
Nejdražší seriál roku provází ohromné problémy. Může jít o propadák za 300 milionů
06.04.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Amazon už koncem dubna uvede jeden z nejdražších seriálů všech dob, který v rámci jeho projektů patří z hlediska nákladů na druhé místo historických tabulek. Opravdu ale bude tak epický jako Pán prstenů nebo konkurenční Hra o trůny?

Z Netflixu zmizí oblíbené akčňáky, horory i pohádky. Celkem jde o desítky filmů a seriálů
Z Netflixu zmizí oblíbené akčňáky, horory i pohádky. Celkem jde o desítky filmů a seriálů
05.04.2023 19:30:00 | Filmové novinky

Ani v dubnu se bohužel nevyhneme odlivu řady titulů z Netflixu. Konec jednotlivých filmů a seriálů proběhne průběžně napříč měsícem, nejhorší v tomto směru bude úplný konec, kdy zmizí celá řada populárních snímků.