FB pixel TP pixel
Akční náhul Vyproštění dostane na Netflixu pokračování. Vrátí se i Thor? © TMDB

Akční náhul Vyproštění dostane na Netflixu pokračování. Vrátí se i Thor?

Jak by řekl Karel Gott: „Toto jsem vážně nečekal.“ Netflix po predikcích o rekordní sledovanosti akčňáku Vyproštění svolil k pokračování svého megahitu s Chrisem Hemsworthem.

Filmové novinky

Pro Netflix to měl zřejmě být jen další z mnoha akčních filmů na jeho streamovací službě. Jenže s uzavřením kin se Vyproštění v hlavní roli s Chrisem Hemsworthem dočkalo obřího zájmu diváků a streamovací služba předpokládá, že film za první měsíc uvidí neskutečných 90 milionů předplatitelů. Producent filmu a režisér hitu Avengers: Endgame, Joe Russo, tudíž čerstvě potvrdil, že spekulované pokračování je na cestě.

Russo se má chopit scénáře, který bude následně ukázán Chrisu Hemsworthovi, aby se rozhodl, zda se opět navleče do kamaší zkušeného žoldáka Tylera Rakea, jemuž nedělá problém vystřílet na vlastní pěst malou indickou armádu. Tvůrci zatím nepotvrdili, zda by se pokračování odehrávalo po událostech Vyproštění, vzhledem k závěru filmu se však nabízí spíše varianta prequelu, tedy filmu odehrávajícího se před událostmi zmíněného akčního hitu. O zájmu Hemswortha o další film přitom nemůže být pochyb. Sám herec na sociálních sítích Vyproštění hojně propaguje a vypadá to, že je se svou rolí nesmírně spokojený. Ostatně komu by se nehodila další frančíza do podpaží. Pokud by se v příštím roce roztočily kamery, dá se předpokládat premiéra v roce 2022.

 1 799 zobrazení   66 se líbí
Změna pravidel Oscarů: Sošku může nově získat i film uvedený pouze online
Změna pravidel Oscarů: Sošku může nově získat i film uvedený pouze online
05.05.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Globální pandemie proměnila pravidla hry i pro následující udělování cen Akademie. Protože je letošní kinodistribuce prakticky pozastavena a filmové premiéry se ruší a odkládají, mohou Oscara získat i filmy, které se do kin vůbec nepodívají.

HBO představuje ukázky na tři květnové novinky a očekávaný horor
HBO představuje ukázky na tři květnové novinky a očekávaný horor
04.05.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Ani HBO nezahálí a během května na své kabelové stanici a streamovací službě HBO GO nabídne tituly, které dokážou nalákat široké spektrum diváků. Nechybí satirické historické drama, nenápadné indie o dospívání nebo komiksový seriál.

První reakce: Akční šleha Vyproštění nabízí na Netflixu násilnou zábavu
První reakce: Akční šleha Vyproštění nabízí na Netflixu násilnou zábavu
24.04.2020 14:30:00 | Filmové novinky

S pátečním ránem se na Netflixu objevil nový akčńák s Chrisem Hemsworthem, Vyproštění, který slibuje hodně hlavně producentským napojením na tvůrce Avengers: Endgame. Dokázala netflixovská novinka překonat očekávání a uspokojí akční fanoušky?

Netflix představil 7 ukázek na své květnové novinky. Vyberete si?
Netflix představil 7 ukázek na své květnové novinky. Vyberete si?
24.04.2020 | Filmové novinky

Jak vidno Netflix nelení a v zásobě má pro své předplatile stále připravenou žánrově různorodou skladbu seriálů a filmů od sandlerovské komedie po nablýskané výpravné drama. Vybrat by si tak měl každý.