FB pixel TP pixel
Apple představí svou streamovací službu na konferenci 25. března © TMDB

Apple představí svou streamovací službu na konferenci 25. března

Společnost Apple rozeslala oficiální novinářské pozvánky na svůj Special Event, jejímž očekávaným hlavním bodem programu bude představení její nové streamovací služby.

Streaming novinky

25. března v 18:00 středoevropského času se uskuteční konference technologického gigantu Apple. Takzvaný Special Event se bude konat v Steve Jobs Theater v Apple Parku v Cupertinu, a protože na pozvánce dominuje heslo „It’s show time“, je poměrně zřejmé, že hlavní atrakcí bude představení nové a dlouho očekávané služby pro videostreaming. Všichni tak s napětím vyčkávají, s čím se budoucí konkurent Netflixu, HBO či Amazonu vytasí. Fanoušci samozřejmě nepřijdou o živý stream od Applu, takže kdo bude chtít, může celou akci bezprostředně sledovat.

Dosud se o nové službě mnoho neví. Do obsahu Apple vložil zatím přes 1 miliardu dolarů, což oproti hlavní konkurenci mírně zaostává. Zajímavé bude sledovat, jaký Apple zvolí cenový a obchodní model služby. Spekuluje se také o průtazích, které způsobují jak průběžné technologické změny, tak obsahová neujasněnost mezi Applem a producenty pořadů. Apple je znám cílením na široké spektrum publika, a vyhýbá se proto kontroverznějším tématům. Mezi nejambicioznější seriálové tituly, na kterých Apple pracuje a které pravděpodobně představí budou: restartovaná fantasy antologie Amazing Stories Stevena Spielberga, kriminální minisérie Defending Jacob s Chrisem Evansem, sci-fi Foundation podle románů Isaaca Asimova, romantická komedie Little Voice J. J. Abramse, dosud nepojmenovaný psychologický thriller M. Night M. Nighta Shyamalana či dramatický seriál s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon.

 150 zobrazení   6 se líbí
Po úspěchu Bandersnatche Netflix zvýší investice do interaktivního obsahu
Po úspěchu Bandersnatche Netflix zvýší investice do interaktivního obsahu
12.03.2019 | Streaming novinky

Po mezinárodním úspěchu posledního dílu série Black Mirror Bandersnatch se v Netflixu rozhodli investovat do interaktivního obsahu více peněz. Oznámena byla ale i další zajímavá statistická čísla sledovanosti.

Be2Can GO a Rakuten TV: Co nabízí dvě nové online půjčovny?
Be2Can GO a Rakuten TV: Co nabízí dvě nové online půjčovny?
07.03.2019 15:45:00 | Streaming novinky

Do našich přehledů jsme nově zařadili dvě online půjčovny, které spíše bez většího zájmu existují už pěkných pár týdnů. Zatímco Be2Can nabízí ty nejlepší filmy z festivalů jako Benátky, Berlín či Cannes, Rakuten nabízí slušnou porci hollywoodských hitů včetně verzí pro 4K.

Zákazníci streamovacích služeb jsou nejvíce spokojeni s Netflixem
Zákazníci streamovacích služeb jsou nejvíce spokojeni s Netflixem
26.02.2019 15:00:00 | Streaming novinky

Průzkum spokojenosti předplatitelů internetových televizí, který zkoumal, jak uživatelé hodnotí originální obsah jejich poskytovatelů, dopadl nejlépe pro společnost Netflix, na druhém místě následuje HBO a třetí se umístil Amazon.

Prima spustila vlastní půjčovnu, Láska nebeská či Anděl Páně 2 za 49 Kč
Prima spustila vlastní půjčovnu, Láska nebeská či Anděl Páně 2 za 49 Kč
18.02.2019 17:20:00 | Streaming novinky

Televizní stanice Prima v minulých dnech spustila vlastní online půjčovnu filmů. V ní nabízí možnost vypůjčit si díly svých populárních seriálu jako Krejzovi nebo Modrý kód. Nabízí také několik desítek zahraničních filmů od klasik jako Láska nebeská přes novější filmy jako John Wick až po novinky jako Jsem božská.