FB pixel TP pixel
Apple TV+ prodloužila čtyři seriály, uspěla však nová služba mezi diváky? © TMDB

Apple TV+ prodloužila čtyři seriály, uspěla však nová služba mezi diváky?

Společnosti Apple stačil pouhý týden, aby prodloužila hned čtyři ze svých uvedených seriálů. Nepřekvapivě se mezi ně zařadily největší hity, které jablíčkáři nejvíce promovali.

Streaming novinky
© TMDB

Má Apple důvod slavit?

See | USA | 2019 | Sci-fi seriály | Postapokalypsa

Je logické, že Apple oznámil druhé řady těchto seriálů, ostatně aktuálně žádné jiné velké hity nemá. Byť samozřejmě doufá, že se 28. listopadu chytne novinka M. Night Shyamalana Servant. Insideři se však shodují, že se nejedná o maskování výrobce iPhonů, který by nechtěl přiznat neúspěch své služby. Naopak, ač nejsou známa čísla předplatitelů a sledování, zdroje blízké deníku Variety přinesly informaci, že k nové službě byly zlákány miliony uživatelů, kteří strávili na platformě více než hodinu. Rovněž si měla většina diváků po sledování prvního dílu pustit alespoň jeden, či dva další.

 76 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Výpravné postapo drama od společnosti Apple vrcholí poslední 3. řadou.

Sledovat Online na Apple TV Plus  Apple TV Plus | české titulky | nové díly od 26. 8. 2022
Sledovat Online na Canal Plus  Canal Plus | nové díly od 26. 8. 2022

Není ovšem známo, jaké bylo rozložení publika. V prvním týdnu totiž mohli diváci využít 7denní testování služby zdarma. Rovněž majitelé nových zařízení Apple získali roční předplatné ke svým produktům. Ač tedy Apple přilákal ke své službě nepochybně spoustu diváků, je otázkou, kolik peněz od nich získal. To však v tuto chvíli není pro Apple zase tolik podstatné, neboť Apple TV + je aktuálně spíše dlouhodobou investicí, kterou Apple skrze její rozdávání hodlá propagovat minimálně první rok.

© TMDB

Dramedie Dickinson zastiňuje zbytek nabídky

Dickinson | USA | 2019 | Komediální seriály | Spisovatelé

Vraťme se však ještě ke čtyřem prodlouženým seriálům. The Morning Show měla druhou řadu předběžně potvrzenou již před spuštěním Apple TV+, neboť byly již zpočátku dvě řady objednané. Potvrzení dalších dílů je nicméně signálem, že Apple Jennifer Aniston a Reese Witherspoon a jejich televizní show věří, ačkoli diváci zatím nemohli vidět ani celou první řadu. To ostatně platí i pro For All Mankind a See, z nichž jsme zatím také neviděli vše. Jediný seriál, který získal recenzentskou chválu a vzhledem k aktivitě na sociálních sítích zaujal i početné publikum, je komediální drama o básnířce Emily Dickinson, kterému absolutně vládne Hailee Steinfeld ruku v ruce se svěžím moderním pojetí Ameriky poloviny 19. století. Dickinson je jediným seriálem na Apple TV+, který má dostupné všechny epizody a je to zatím jediný seriál, který můžeme s klidem doporučit v rámci 7denní zkušební lhůty jako „must watch“ titul.

 72 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Kdyby takhle vypadaly všechny životopisy slavných umělců, nikdo by se nezlobil. Svěží, dravé a mladistvě energické.

Sledovat Online na Apple TV Plus  Apple TV Plus | české titulky | nové díly od 5. 11. 2021
Sledovat Online na Canal Plus  Canal Plus | nové díly od 5. 11. 2021
 985 zobrazení   7 se líbí
Filmtoro
Streamovací společnosti vyráží do boje proti sdílení hesel
Streamovací společnosti vyráží do boje proti sdílení hesel
08.11.2019 | Streaming novinky

Kontrola přístupu předplatitelů ke streamovacím platformám a snaha zabránit neoprávněnému užívání dalším uživatelům prostřednictvím sdílení hesla, se stává novou prioritou streamovacích společností, které ještě donedávna tvrdily, že se o žádný problém nejedná.

Jeho temné esence od HBO slaví úspěch, v Británii je seriál megahitem
Jeho temné esence od HBO slaví úspěch, v Británii je seriál megahitem
07.11.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Pondělní premiéra očekávané fantasy Jeho temné esence přinesla v USA pěkná čísla sledovanosti pro HBO, nedělní britská premiéra na BBC odstartovala ale mnohem výše, čísla jsou impozantní.

TopSerialy.to skončily: Kde najít filmy a seriály online zdarma?
TopSerialy.to skončily: Kde najít filmy a seriály online zdarma?
03.11.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Streamovací služby jako Netflix či HBO mají za sebou velké vítězství, když jejich žaloby ukončily provoz serveru TopSerialy.to a dalších služeb na ilegální streamování filmů a seriálů. Kde si můžete přehrát filmy či seriály legálně a zdarma?

První reakce: Seriály Apple TV+ vypadají skvěle, vyprávěním neohromí
První reakce: Seriály Apple TV+ vypadají skvěle, vyprávěním neohromí
01.11.2019 13:00:00 | Streaming novinky

Dnešní start streamingové platformy s nemalými ambicemi Apple TV+ s sebou samozřejmě přinesl i dávku seriálů, se kterými se služba bude snažit přilákat nové zákazníky. Jestli se jí povedlo vytvořit mimořádné projekty či jen zapomenutelné pořady, se můžete dočíst níže z prvních novinářských reakcí.