FB pixel TP pixel
Netflix prodloužil řadu oblíbených hitů. Vydařené hororové sci-fi ale končí © Netflix

Netflix prodloužil řadu oblíbených hitů. Vydařené hororové sci-fi ale končí

Nejrůznější vztahové pořady, dokumenty či reality show se těší na Netflixu velké popularitě. Které z nich dostaly další řadu a jakých novinek se letos dočkáme?

27. 3. 2022 13:30 | Filmové novinky

Populární reality show Láska je slepá si teprve minulý měsíc odbyla svou druhou řadu, její opětovný divácký úspěch byl ale pro Netflix jasným indikátorem pro objednání dalších pokračování. Streamovací gigant právě oznámil, že se dočkáme kromě již natočené třetí řady i čtvrté a páté. Letos se tak vedle třetí řady oblíbeného seznamovacího projektu dočkáme i speciálu s názvem Láska je slepá: After the Altar, ve kterém se podíváme, jak se daří párům po sezdání. Formát Lásky je založen na krátkých schůzkách, při kterých se seznamuje 30 mužů a žen. Ti spolu mohou mluvit, ale nevidí se. Poté následují žádosti o ruku a setkání tváří v tvář. Snoubenci pak tráví čas poznáváním svých partnerů a jejich rodin, aby v den svatby u oltáře řekli konečné ano, či ne.

Různé podoby lásky

Navíc se dočkáme další řady zajímavého australského reality dokumentu Láska ve spektru, který zkoumá páry s poruchou autistického spektra pohybující se ve světě randění a vztahů. Po dvou australských řadách přibude i nová verze ze Spojených států. Třetím pořadem z ranku reality TV, kterému dal Netflix zelenou pro další řadu, je i pořad Manželství po indicku. Reality show, jež byla nominována na cenu Emmy, byla Netflixem obnovena pro druhou i třetí řadu. Bude se v nich opět rozvíjet koncept, ve kterém bude dohazovačka Sima Taparia pomáhat několika známým tvářím po celém světě najít svůj milostný protějšek.

Produkční tým Manželství po indicku letos přinese i podobný pořad s názvem Jewish Matchmaking, který bude sledovat nezadané v USA a Izraeli, kteří se obracejí na židovského dohazovače. Čtvrtá řada Too Hot to Handle, seznamovacího pořadu, kde se nadržení nezadaní musí zdržet jakékoli sexuální aktivity, je na cestě, datum vydání ale ještě nebylo oznámeno. Letos se dočkáme ještě dvou nových vztahových show Dated and Related a Ultimátum. V první z nich se spojí dvojice sourozenců, aby si pomohly navzájem najít dokonalý protějšek, ta druhá zase sleduje šest párů na pokraji manželství, které se musí během osmi týdnů rozhodnout, zda své vztahy udržet, nebo se posunout dál. Během této doby si vyberou partnera jednoho z ostatních párů, aby nahlédli do budoucnosti, o kterou možná přicházejí.

Archive 81 končí

Smutná zpráva naopak zasáhla fanoušky povedeného sci-fi hororu Archive 81. Tahle povedená mysteriózní žánrovka s talentovaným Mamoudou Athiem a Dinou Shihabi sice zaujala svými kvalitami, bohužel ale nesplňovala očekávání Netflixu. Seriál tak skončí bez pořádného rozřešení už po první řadě. Což vzhledem k obřímu cliffhangeru v závěru opravdu zabolí.

Zdroj: Variety

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Spider-Man: Bez domova je konečně online. Kde si ho přehrát?
Spider-Man: Bez domova je konečně online. Kde si ho přehrát?
25.03.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Největší blockbuster posledních měsíců konečně dorazil na streamovací služby. Diváci si ho tak mohou legálně přehrát v pohodlí domova. Ať už se rozhodnou pro koupi, nebo zapůjčení za sníženou částku.

Netflix ukázal akční thriller s hvězdou Mumie. Trailer láká na peklo rasismu
Netflix ukázal akční thriller s hvězdou Mumie. Trailer láká na peklo rasismu
24.03.2022 16:20:00 | Filmové novinky

Již koncem dubna Netflix hodlá uvést snímek Silverton v obležení, který nás zavede do jihoafrických bojů proti nechvalně proslulému apartheidu, kdy bylo většinové černošské obyvatelstvo utiskováno bílou menšinou.

HBO Max slíbilo Příběh služebnice, seriál ale službu opustí i s dalšími hity
HBO Max slíbilo Příběh služebnice, seriál ale službu opustí i s dalšími hity
23.03.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli před nástupem HBO Max streamovací služba slibovala jako jeden z taháků seriál Příběh služebnice, megahit licencovaný původní službou Hulu naopak HBO opustí již v průběhu dubna. HBO rovněž přijde i o některé své vlastní tituly či hity BBC.

Netflix v traileru láká na luxusní psychothriller. Autora přetáhl od HBO
Netflix v traileru láká na luxusní psychothriller. Autora přetáhl od HBO
22.03.2022 12:45:00 | Filmové novinky

Streamovací gigant Netflix právě zveřejnil první ukázku k chystanému seriálovému soudnímu dramatu Anatomie skandálu. Ten veřejnosti odhaluje tajný život britského ministra plný nemanželských afér končící až obviněním ze znásilnění.