FB pixel TP pixel
Arnie zpátky v akci! Pro Netflix natočí špiónský seriál © TMDB

Arnie zpátky v akci! Pro Netflix natočí špiónský seriál

Akční legendy zdá se pochopily, že streamovací služby by mohly být místem, kde by se jim mohlo v důchodu dařit stejně dobře jako třeba komediím Adama Sandlera. Po Van Dammovi míří na Netflix i sám Arnold Schwarzenegger.

Filmové novinky

Ten se sice nebude znovu převtělovat do endoskeletem vybaveného zabijáka, který při poslední štaci dělal výrobce záclon, ztvární však otce, který se se svou dcerou (Monica Barbaro, kterou uvidíme v Top Gun: Maverick) zaplete do globálního špiónského dobrodružství. Solidní naděje přitom vzbuzuje kreativní tým. Za chystaným seriálem totiž stojí Nick Santora, scenárista a producent, který psal třeba pro Rodinu Sopránů, Útěk z vězení a další seriály s kriminálními zápletkami. Na druhou stranu ale také produkoval letošního Uprchlíka pro zkrachovalou službu Quibi a napsal tragický akčňákKat: Válečná zóna. Jistá obezřetnost je tedy na místě.

O seriálu se mimochodem mluví již od léta, kdy byl vyvíjen pro Skydance TV. Nakonec však zjevně zakotvil u Netflixu, který má pravděpodobně plán, že postupně uloví všechny velké akční hvězdy 80. a 90. let. Ostatně třeba poslední Rambo, kterého si Netflix pro uvedení licencoval od Lionsgate a lokálních distributorů, byl rovněž velmi úspěšný. Nedivte se proto, až do roka dorazí oznámení, že i Sylvester Stallone něco pro největší streamovací službu současnosti natočí.

 330 zobrazení   23 se líbí
Umbrella Academy dostane od Netflixu 3. řadu. Kdy nás čeká?
Umbrella Academy dostane od Netflixu 3. řadu. Kdy nás čeká?
11.11.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Chvíli jsme na oficiální oznámení napjatě čekali, ale nakonec se Netflix rozhoupal a schválil natáčení třetí řady svého veleúspěšného superhrdinského seriálu Umbrella Academy. Co se o nadcházející řadě ví?

Sper to ďas! Natáčení Zaklínače se znovu zastavuje kvůli COVIDu
Sper to ďas! Natáčení Zaklínače se znovu zastavuje kvůli COVIDu
08.11.2020 | Filmové novinky

Ve stejný týden, kdy bylo rozhodnuto, že se natáčení druhé řady Zaklínače přesune kvůli britskému lockdownu zpět do studií, byl u členů štábu prokázán koronavirus. Natáčení se tak musí znovu odložit.

Zaklínač v ukázce láká na nová monstra a Geralt se přesouvá na jih Anglie
Zaklínač v ukázce láká na nová monstra a Geralt se přesouvá na jih Anglie
06.11.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Na Halloween Netflix přichystal pro fanoušky Zaklínače malý bonus v podobě klipu, ve kterém mohou pozorní diváci najít dvě nové příšery, jež se objeví v druhé řadě. Také přibyla novinka z filmového placu.

Neuvěřitelné: Nilfgaardští psi mají v 2. řadě Zaklínače koukatelné brnění!
Neuvěřitelné: Nilfgaardští psi mají v 2. řadě Zaklínače koukatelné brnění!
02.11.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Je asi na místě poděkovat všem z vás, kdo na 1. řadu Zaklínače na Netflixu poctivě koukli. Zřejmě se nám totiž společnými silami podařilo dosáhnout toho, že si produkce mohla konečně dovolit místo "šourkové zbroje" vojáky Nilfgaardu obléknout do něčeho patřičnějšího a zatraceně pohlednějšího.