FB pixel TP pixel
Nový John Wick je naprostá katastrofa. Režisér byl odstaven, přetočila se většina filmu © Lionsgate

Nový John Wick je naprostá katastrofa. Režisér byl odstaven, přetočila se většina filmu

Jak známo, očekávaný spin-off Johna Wicka s názvem Ballerina se kvůli dotáčkám o rok opozdí. Nové informace však odhalují, že tyto přetáčky pod taktovkou Chada Stahelskiho byly mnohem rozsáhlejší, než se původně předpokládalo.

Filmové novinky 15. 10. 2024 16:50 | Filmové novinky

Nejprve bylo v únoru letošního roku studiem Lionsgate ohlášeno, že premiéra spin-offu Johna Wicka s celým názvem From the World of John Wick: Ballerina pod režijním dohledem Lena Wisemana bude o rok odložena. Z původního 7. června 2024 byl snímek, ve kterém kosí své nepřátele Ana de Armas, odsunut na 6. červen 2025. Lionsgate zdůvodnilo odklad filmu nutností natočit nové akční scény. Wisemanovy bojové sekvence totiž nesplňovaly standardy stanovené předchozími filmy o Johnu Wickovi a testovací projekce dopadly katastrofálně. Kontrolu nad projektem tak převzal režisér původní tetralogie Chad Stahelski. Již dříve herci jako Ana de Armas a Ian McShane (Winston) potvrdili, že se natáčely i zcela nové sekvence, ale podle nejnovější zprávy serveru The Wrap byly dotáčky mnohem rozsáhlejší, než se většina lidí dříve domnívala.

Stahelski prý musel přetočit většinu filmu a Wiseman dokonce nebyl během dotáček v Praze přítomen na place. Podle informací serveru přetáčky trvaly neuvěřitelné tři měsíce, a nejen že prodloužily produkci samotné Balleriny, ale také zpomalily Stahelskiho další projekty, zejména reboot Highlandera s Henrym Cavillem v hlavní roli. „Chad samozřejmě musel uklízet nepořádek po někom jiném. Nezapomeňte, že tenhle film je v podstatě John Wick 3.5,“ uvedl zdroj. Stahelski je údajně stále připraven pustit se do rebootu Highlandera, nicméně rozsáhlé přetáčky Balleriny celý projekt výrazně zbrzdily, a to minimálně o pět měsíců. Fanoušci tak budou muset na návrat Highlandera ještě nějakou dobu čekat. A taky doufejme, že náročné přetáčky Balleriny přinesou výsledek, který tyto komplikace ospravedlní a dodají filmu kvalitu, jakou od spin-offu Johna Wicka očekáváme.

Zdroj: Screenrant

Nejlepší sci-fi současnosti je zpátky. Skvělý trailer odhaluje zničený svět a povstání
Nejlepší sci-fi současnosti je zpátky. Skvělý trailer odhaluje zničený svět a povstání
14.10.2024 17:25:00 | Filmové novinky

Výtečné sci-fi společnosti Apple se vrací už po roce od odvysílání první řady. Znovu se podíváme do ochranného Sila, kde zbytky lidstva doufají v lepší zítřky. Venkovní prostor však možná není tím, čím se zdá být.

Nejsledovanější akční hity Netflixu: Kraluje jediný megahit, indický Top Gun překvapil. Kvalita je bídná
Nejsledovanější akční hity Netflixu: Kraluje jediný megahit, indický Top Gun překvapil. Kvalita je bídná
14.10.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Zatímco z kin čísla divácké návštěvnosti získáme poměrně snadno, streamovací služby bývají velkou neznámou. A to nejen pro obyčejné smrtelníky, ale i pro samotné tvůrce a jejich filmy. Tedy až donedávna, kdy Netflix začal sdílet počet sledovaných hodin u svého obsahu.

Perníkový táta byl propadákem. Seriálový fenomén spasil až Netflix
Perníkový táta byl propadákem. Seriálový fenomén spasil až Netflix
14.10.2024 15:48:00 | Filmové novinky

Perníkový táta dnes patří k nejlépe hodnoceným seriálům historie. Jeho cesta k úspěchu však nebyla jednoduchá a v jednu chvíli mu hrozilo předčasné ukončení. Do hry ale vstoupil Netflix, jenž pomohl udělat z Breaking Bad fenomén, který navždy změnil televizní svět.

Penny se v Teorii velkého třesku původně neměla objevit. Jde o náhradnici
Penny se v Teorii velkého třesku původně neměla objevit. Jde o náhradnici
13.10.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Každý dlouho vysílaný seriál či sitcom se musel alespoň jednou potýkat s přeobsazením herců. Důvody jsou různé. Může to být způsobeno neshodami s tvůrci, časovou vytížeností herců kvůli jiným projektům nebo touhou zkusit něco nového. Jedním takovým příkladem byla i postava Penny, respektive její předchůdkyně Katie.