FB pixel TP pixel
Jeden z nejlepších hororů roku míří do Česka. Již brzy bude online © 20th Century Fox

Jeden z nejlepších hororů roku míří do Česka. Již brzy bude online

Zdá se, že letošní hororová nadílka bude pořádně bohatá. A nemusíte mít předplacený zrovna Netflix. Výbornou novinku totiž nabídne i konkurence.

13. 10. 2022 17:00 | Filmové novinky

Říjen je v plném proudu, což znamená, že se jednotliví streameři pomalu přetahují v tom, kdo nabídne zajímavější hororovou nabídku. Největší balíček chystá Netflix, který už má za sebou premiéru Půlnočního klubu, megahitu Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera i napínáku Vidím vás a chystá i očekávanou antologii Kabinet kuriozit. Nespí ale ani konkurence. A kupodivu ani ta zdánlivě rodinná.

Disney totiž oznámil, že po nové řadě Živí mrtví, hororu Grimcutty a komiksové variaci na klasické horory Vlkodlak: Noční lovec uvede i velmi očekávanou letošní novinku Barbar, ve které září mimo jiné Bill Skarsgard, kterého publikum zná jako klauna Pennywise z hitu To. V tomto případě herec ztvární podivína, který sdílí Airbnb s dívkou, která přijela do Detroitu ucházet se o novou práci, ale zjistila, že její ubytování má na sobě dvojitou rezervaci. Jenže divný spolubydlící nakonec nebude ten největší problém. Barbar aktuálně sbírá fantastická hodnocení (92 procent pozitivních reakcí na Rotten Tomatoes) a recenze hovoří o jednom z nejlepších hororů roku, který je chytrý, napínavý a má plno nečekaných zvratů. Disney potvrdil, že horor z produkce 20th Century Fox uvede v rámci své dospělé sekce Star 26. října, což je den po zmíněném Kabinetu kuriozit od Netflixu a přesně v ideální termín před oslavami Halloweenu.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nový hororový hit Netflixu láme rekordy ve strašení. Tolik děsivých momentů jinde neuvidíte
Nový hororový hit Netflixu láme rekordy ve strašení. Tolik děsivých momentů jinde neuvidíte
12.10.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Režisér Mike Flanagan je ohromným fanouškem hororů a nebojí se žánr nejrůzněji ohýbat či zesměšňovat. Ve svém novém hororovém hitu na Netflixu se rozhodl, že zlomí i žánrový rekord a zapíše se do Guinnessovy knihy rekordů.

Avengers 6 se výrazně zpozdí. Marvel potvrdil průšvih svého očekávaného hitu
Avengers 6 se výrazně zpozdí. Marvel potvrdil průšvih svého očekávaného hitu
12.10.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Multiverse sága sotva začala a už teď hlásí první problémy. Marvelovské filmy se totiž masivně odkládají a plány na uvedení páté a šesté fáze se zásadně mění.

Nový trailer Enoly Holmes 2 fanoušky dostane. Netflix nabízí více všeho důležitého
Nový trailer Enoly Holmes 2 fanoušky dostane. Netflix nabízí více všeho důležitého
11.10.2022 19:00:00 | Filmové novinky

Netflix konečně vyrukoval s plnohodnotným trailerem na pokračování detektivního hitu Enola Holmes. Fanoušci se mohou těšit na návrat starých známých a novou dávku dobrodružství.

Občanská válka je tu! Trailer předposledního dílu Rodu draka utahuje smyčku smrti
Občanská válka je tu! Trailer předposledního dílu Rodu draka utahuje smyčku smrti
11.10.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Konec se blíží a tanec draků naopak začíná. Po smrti krále Viseryse nebylo napětí mezi rody Hightowerů a Targaryenů hmatatelnější a hrozba války je až nebezpečně blízko.