FB pixel TP pixel
Temnota a brutalita. Plnohodnotný trailer nového Batmana bere dech © TMDB

Temnota a brutalita. Plnohodnotný trailer nového Batmana bere dech

Režisér Matt Reeves spolu se Zoe Kravitz a Robertem Pattinsonem představil nejnovější trailer nového Batmana. A je to velká paráda.

Filmové novinky

Nový Batman dorazí do kin již 3. března a v rámci akce DC Fandome jsme se po tří a půl hodinovém čekání konečně dočkali plnohodnotné a notně explozivní ukázky, která bere dech. Režisér Matt Reeves zdá se doručí atmosférickou, brutální a značně nihilistickou podívanou, která bude netopýří mýtus kombinovat s krimi á la Sedm. Fyzická batmanovská akce vypadá naprosto úchvatně a finální ohnivá naháněčka s Tučňákem je už teď památná. A co potom Catwoman v podání Zoë Kravitz, která si svým sexappealem a razancí silně natírá Anne Hathaway z Nolanovy trilogie na chleba. Zkrátka a dobře, tohle je nejočekávanější film jara.

 15 960 zobrazení  
První trailer spin-offu Sebevražedného oddílu ukazuje ujetý humor
První trailer spin-offu Sebevražedného oddílu ukazuje ujetý humor
16.10.2021 22:00:00 | Filmové novinky

Po svém úspěšném debutu v Gunnově Sebevražedném oddílu se John Cena vrátí ve vlastním seriálu věnovaném poněkud potrhlému antihrdinovi Peacemakerovi, který pro mír zabije tolik mužů, žen a dětí, kolik je třeba. A v novém projektu si s ním zahraje i představitel T-1000 Robert Patrick!

Flash v prvním traileru potkává Batmana Michaela Keatona
Flash v prvním traileru potkává Batmana Michaela Keatona
16.10.2021 21:00:00 | Filmové novinky

Na DC Fandome dorazil i první teaser trailer na očekávaný snímek The Flash, ve kterém se Šarlatový běžec na cestě zpět do minulosti dopustí několika přehmatů a zásadně změní minulost i budoucnost. A všechno vyústí v jeho setkání s Batmanem v podání Michaela Keatona!

Borec, který seřeže i Supermana. The Rock ukázal teaser z Black Adama
Borec, který seřeže i Supermana. The Rock ukázal teaser z Black Adama
16.10.2021 20:15:00 | Filmové novinky

Jeden z nejmocnějších antihrdinů vesmíru DC se po více než třinácti letech ve vývojovém pekle konečně představuje v prvním oficiálním teaseru ke své sólovce. A zdá se, že Dwayne Johnson nelhal, když pravil, že právě Adam změní "hierarchii moci" v DCEU.

Aquaman 2 ukázal první záběry. Tohle bude akční nářez roku!
Aquaman 2 ukázal první záběry. Tohle bude akční nářez roku!
16.10.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Aquaman byl dlouhé roky za otloukánka, ale režisér James Wan a Jason Momoa z něj udělali totálního borce, který nás baví svým otevřeným přijetím fantasy žánru a snahou na nic si nehrát. A dvojka bude očividně totální bomba.