FB pixel TP pixel
Beyoncé bude mít na Netflixu dokument ze svého slavného vystoupení © TMDB

Beyoncé bude mít na Netflixu dokument ze svého slavného vystoupení

Legendární výkon Beyoncé na festivalu Coachella z dubna 2018 můžeme po roce konečně vidět v dokumentu, který uvede streamovací stanice Netflix a který bude navíc obsahovat rozhovory a záběry ze zákulisí.

Filmové novinky

Po uvedení traileru již víme, že se premiéra jejího dokumentu na Netflixu odehraje již za několik dnů. Bude to přesně 17. dubna, kdy budeme mít možnost zhlédnout dokument s plným názvem Homecoming: A film by Beyoncé. Dle oficiální synopse se jedná o intimní pohled na zpěvaččino historické vystoupení na festivalu Coachella v roce 2018, které vzdávalo poctu americkým “černým” vysokým školám a univerzitám. Dokument bude také obsahovat zákulisní záběry a rozhovory, které budou přibližovat rozsáhlé přípravy a silnou vizi Beyoncé, která jako první černošská zpěvačka na Coachelle vystoupila jako headlinerka.

Na festivalu si s Beyoncé zazpívali i manžel Jay-Z a mladší sestra Solange. V několika písních se navíc znovu shledala s Michelle Williams a Kelly Rowland ze slavného tria Destiny’s Child. Plným jménem Beyoncé Knowles se v minulosti objevila i v několika filmech, žádný z nich však nebyl fanoušky nebo kritiky zvlášť ceněn. Jednalo se hlavně o melodramata a bláznivé komedie jako Posedlá, kde si zahrála s Idrisem Elbou, Pokušení s Cubou Gooding Jr., Austin Powers - Goldmember s Mikem Myersem nebo remake Růžového pantera se Stevem Martinem.

 66 zobrazení   6 se líbí
Závěr 3. řady Grand Tour je podle Clarksona „hluboce zarmucující“
Závěr 3. řady Grand Tour je podle Clarksona „hluboce zarmucující“
09.04.2019 14:30:00 | Filmové novinky

Jeremy Clarkson přiznal, že je na finální díl 3. řady The Grand Tour, který sám napsal, nesmírně pyšný. Půjde zároveň i o poslední epizodu vycházející z aktuálního formátu pořadu. Osmapadesátiletý „frontman“ veleznámého automobilového tria Clarkson, Hammond, May dal dle svých slov do tvorby závěrečného dílu úplně vše.

Hrdinové Hry o trůny vzpomínají ve 13 nových filmečcích na své nejlepší chvíle
Hrdinové Hry o trůny vzpomínají ve 13 nových filmečcích na své nejlepší chvíle
09.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Hra o trůny na svém oficiálním YouTube kanále zveřejnila další „balík“ více než 10 videí, tentokrát krátkometrážních filmečků pod názvem „The Cast Remembers“. Obsahují rozhovory s jednotlivými představiteli přeživších hlavních postav i záběry z natáčení prvních 7 řad.

Pár důvodů, proč by Hra o trůny již neměla vypouštět žádné další trailery
Pár důvodů, proč by Hra o trůny již neměla vypouštět žádné další trailery
08.04.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Dnešní pohled na kalendář je více než vzrušující. Po více než roce a půl svítí na konci týdne datum 14. dubna 2019, tedy den premiéry finální řady seriálu Hra o trůny. A byť bylo to čekání po novinkami napakovaném finále 7. řady dlouhé a bolestivé, je nyní, kdy je premiéra vzdálená pouhé dny, a nikoliv týdny či měsíce, načase přestat zveřejňovat další záběry 8. řady. Proč? Tady je pár důvodů.

Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru
Netflix představuje nové drama The Society v prvním teaser traileru
05.04.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Netflix vypustil první náhled pod pokličku svého nového seriálu The Society, který se bude odehrávat v chaotickém světě, kde si teenageři mohou dělat, co se jim zlíbí, protože jejich rodiče záhadně zmizeli.