FB pixel TP pixel
Black Panther 2 je konečně dostupný online! © Marvel Studios

Black Panther 2 je konečně dostupný online!

Nejnovější film ze série Marvel Cinematic Universe, Black Panther: Wakanda nechť žije, konečně vstupuje do online distribuce. A to pouhých 15 dní před premiérou dalšího marvelovského hitu Ant-Man a Wasp: Quantumania.

1. 2. 2023 18:00 | Filmové novinky

Fanoušci Marvelu se konečně dočkali. Nejnovější marvelovka Black Panther: Wakanda nechť žije konečně vstoupila na streamovací službu Disney Plus, která je nyní jediným SVODem, kde film je a bude v nejbližší době dostupný. To však neznamená, že byste druhé dobrodružství z Wakandy nenašli online i jinde. Snímek totiž zároveň vstoupil i na TVOD Google Play, kde je aktuálně dostupný ke koupi za 340 korun. Předplatné na Disney Plus je tudíž logicky mnohem výhodnější. Obzvlášť, pokud film nepotřebujete vlastnit ve své digitální knihovně.

Na Disney Plus máte navíc výhodu dvou obrazových formátů, kdy můžete film sledovat jednak v klasickém širokoúhlém poměru stran 2.39:1 a také ve formátu IMAX Enhanced, který nabídne film v poměru stran 1.90:1 a s certifikací Dolby Vision. V této podobě Disney marvelovky uvádí exkluzivně pouze na Disney Plus, čímž se snaží zlákat další diváky na úkor fyzických nosičů i ostatních distribučních kanálů. V IMAX Enhanced je aktuálně dostupných 17 filmů z Marvel Cinematic Universe. Připomeňme rovněž, že Disney hodlá v letošním roce vsadit i na originální certifikovaný zvuk IMAX od DTS, který si však užijí jen majitelé nejnovějších receiverů od JBL, Marantzu či Denonu. 16. února pak vstupuje do kin další marvelovka Ant-Man And The Wasp: Quantumania, která představí nového arcipadoucha celé ságy Kanga Dobyvatele v podání Jonathana Majorse.

Zdroj: The Direct

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Budoucnost Batmana a Supermana odhalena. Komiksové velkofilmy čekají drastické změny
Budoucnost Batmana a Supermana odhalena. Komiksové velkofilmy čekají drastické změny
01.02.2023 12:30:00 | Filmové novinky

Dvojice James Gunn a Peter Safran po několika měsících v čele DC Studios konečně odhalila alespoň část svých plánů s propojeným světem DCU. Dosavadní filmová série končí a začíná nová éra.

Avatar bez triků vypadá jako srandovní béčko. Zkušební záběry vás dokonale pobaví
Avatar bez triků vypadá jako srandovní béčko. Zkušební záběry vás dokonale pobaví
31.01.2023 14:45:00 | Filmové novinky

Série Avatar je dnes už fenoménem, přičemž oba dosavadní filmy mají na kontě 5 miliard amerických dolarů. O to větší legrace je podívat se na stařičké zkušební záběry Sama Worthingtona a Zoe Saldany, kteří v improvizovaném studiu prokazují své herecké schopnosti. Bez revolučních triků však výsledek vypadá téměř jako laciný biják pro dospělé než jako revoluční 3D velkofilm.

Komediální megahit Netflixu se vrací! První trailer odhaluje bláznivé vraždy a akci
Komediální megahit Netflixu se vrací! První trailer odhaluje bláznivé vraždy a akci
31.01.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Komediální dvojice Jennifer Aniston a Adam Sandler se vrací na Netflix jako manželé Spitzovi v krimi komedii Vražda v Paříži, aby vyřešili další případ. Nový trailer láká na ztřeštěnou akci, exotické prostředí a potrhlé dialogy.

Netflix čelí krizi a šetří. Zbavuje se nově dokončených filmů
Netflix čelí krizi a šetří. Zbavuje se nově dokončených filmů
30.01.2023 16:25:00 | Filmové novinky

Snaha šetřit vede streamovací platformy k nebývalým krokům. Netflix se právě rozhodl své dvě filmové novinky nezařadit do katalogu, ale prodat je.