FB pixel TP pixel
Velkolepý trailer Black Panthera 2 odhalil i nového Iron Mana! © Marvel Studios

Velkolepý trailer Black Panthera 2 odhalil i nového Iron Mana!

Marvel ukázal nový trailer na svůj očekávaný podzimní blockbuster Black Panther: Wakanda nechť žije. Fanoušci se mohou těšit na spoustu nových záběrů, mezi nimiž nechybí ani nástupce Iron Mana.

3. 10. 2022 15:50 | Filmové novinky

Už 10. listopadu čeká fanoušky Marvelu nová dávka jejich oblíbené komiksové podívané. Tentokrát dorazí hrdina Black Panther, který ale projde razantní proměnou. Kvůli úmrtí herce Chadwicka Bosemana totiž Marvel musel řešit změny na pozici hlavního geroje. Nakonec opravdu nedojde na přeobsazení, titulní roli totiž převezme princezna Shuri v podání Letitie Wright. Potvrzuje to i nový trailer, který Shuri poprvé zobrazuje v kostýmu. To ale není jediná novinka.

Fanoušci se totiž dočkají i nových záběrů na Namora, vládce podmořského světa, který se vydává na povrch a Wakanda s ním bude mít spoustu práce. Padouch ztvárněný mexickým rodákem Tenochem Huertou sice ve filmu přišel o své komiksové rodiště, které je nahrazené aztéckými prvky, jinak ale mohou být fandové spokojení. Dojde totiž dokonce i na Namorovo létání pomocí okřídlených nohou. I když zatím tento prvek působí v záběrech poněkud úsměvně. Zajímavé bude rovněž sledovat i reakce na další přírůstek do ansámblu v podobě Riri Williams (Dominique Thorne) alias hrdinky Ironheart. Ta se totiž vydává ve stopách Tonyho Starka a v novém Black Pantherovi sestaví svůj vlastní kovový oblek, který jí umožní létat a mlátit padouchy po hlavách.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Občanská válka je na spadnutí. Trailer 8. dílu Rodu draka přináší velké změny
Občanská válka je na spadnutí. Trailer 8. dílu Rodu draka přináší velké změny
03.10.2022 13:50:00 | Filmové novinky

Seriál Rod draka se blíží do finále své první řady. A i v následující epizodě dojde na skoky v čase společně s eskalací konfliktu mezi Targaryeny a Hightowery.

Epická historická řežba Netflixu se vrací. Trailer láká na obří bitvy i litry krve
Epická historická řežba Netflixu se vrací. Trailer láká na obří bitvy i litry krve
03.10.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Na podzim se na Netflixu můžete těšit na druhou řadu oblíbeného seriálu Barbaři z roku 2020. Po dvou letech od premiéry první řady se německý seriál, částečně vycházející z dob Římské říše, vrátí.

Tvůrce Breaking Bad představil nový seriál. Popralo se o něj hned 9 služeb
Tvůrce Breaking Bad představil nový seriál. Popralo se o něj hned 9 služeb
02.10.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Pětapadesátiletý režisér a scenárista Vince Gilligan, který stojí za seriálovými peckami jako Perníkový táta a Volejte Saulovi, si vybral svůj další projekt. Známe dokonce jeho hlavní tvář a streamovací službu, na které se nový seriál zabydlí!

Kontroverzní novinka Netflixu odpuzuje diváky. Nevydrží déle než 20 minut
Kontroverzní novinka Netflixu odpuzuje diváky. Nevydrží déle než 20 minut
30.09.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Na Netflix konečně vstoupil jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku. Drama Blondýnka režiséra Andrew Dominika však řadu diváků pobuřuje. Místo hladivého portrétu totiž dostávají drsný film, který svou hrdinkou vnímá doslova jako kus masa.