FB pixel TP pixel
Akční překvapení roku září v prvním traileru. Podobnou řežbu jsme dlouho neviděli © Vertigo Entertainment

Akční překvapení roku září v prvním traileru. Podobnou řežbu jsme dlouho neviděli

Novinka Boy Kills World přišla s první akční upoutávkou, která fanouškům žánru vyrazí dech. Nabízí parádní akční scény, kotel ironie a samozřejmě i spoustu drsňáckých momentů z dystopické budoucnosti.

Filmové novinky

Akční překvapení roku? Dalo by se to tak říct, protože novinka Boy Kills World svým prvním trailerem rozhodně mnoho diváků zaujme a možná i pozitivně zaskočí. O filmu přitom před uvedením první upoutávky věděl málokdo. Boy Kills World vypráví příběh hluchoněmého chlapce, jehož rodina je usmrcena a on uprchne do džungle. Zde je vycvičen záhadným učitelem a následně rozjede divoká jatka těch, kteří jsou za smrt jeho rodiny zodpovědní. Zní to jako banální akční béčko, tentokrát zasazené do dystopické budoucnosti, už z traileru ale poznáte, že v tomto případě se tvůrci skutečně vyřádili a papírově prostému příběhu vtiskli hodně kreativní náturu.

Zveřejněná upoutávka, v níž jako protagonista září Bill Skarsgard, si nebere servítky, je krvavá, ironická a fanouškům akčního žánru nabízí spoustu důvodů k těšení. Ano, film natočený v Jihoafrické republice režisérem Moritzem Mohrem očividně nebyl vůbec drahý, to ale neznamená, že nenabídne více zábavy než kdejaký blockbuster. Z nekompromisní upoutávky se zdá, že tvůrci hodlají šlapat v rámci žánru do plných a likvidace nepřátel v jediném záběru bude jen jedním z mnoha skvělých okamžiků, které zaujaly i producenta Sama Raimiho, který stál jako režisér za ságou Evil Dead či původnímu Spider-Many. Kromě Billa Skarsgarda se můžeme těšit ještě na Andrewa Kojiho, Isaiah Mustafu, Sharlta Copleyho, Famke Janssen nebo Jessicu Rothe, která nahradila původně obsazenou Samaru Weaving. Premiéra zatím nebyla stanovena, pokud se tak ale stane, budeme vás jistě informovat.

Zdroj: Joblo

 15 126 zobrazení   176 se líbí
Hollywoodská stávka zasáhla i Netflix. Přesouvá 6 velkých filmů včetně nové fantasy
Hollywoodská stávka zasáhla i Netflix. Přesouvá 6 velkých filmů včetně nové fantasy
01.08.2023 15:10:00 | Filmové novinky

Zatímco se kvůli herecké a scenáristické stávce v poslední době mluví hlavně o přesunu filmových premiér v kinech, i streamovací společnosti musí pozměnit svůj plán vydávání nových snímků. Netflix potvrdil, že 6 velkých titulů přesouvá z letoška na příští rok.

Oppenheimer zničil Toma Cruise. IMAX přidá Nolanovu megahitu exkluzivní projekce
Oppenheimer zničil Toma Cruise. IMAX přidá Nolanovu megahitu exkluzivní projekce
31.07.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Nečekanému tržebnímu úspěchu Oppenheimera výrazně pomáhá i nebývalý zájem diváků vidět snímek v IMAX kinech. Protože jsou tyto sály na několik dnů dopředu beznadějně vyprodané, vedení kin se rozhodlo exkluzivitu snímku prodloužit. A Tom Cruise z toho nemá radost.

Loki chce spasit svět Marvelu! Trailer na 2. řadu ukazuje šílené cestování časem
Loki chce spasit svět Marvelu! Trailer na 2. řadu ukazuje šílené cestování časem
31.07.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Jen necelý týden po konci seriálu Tajná invaze odhalil Marvel své čerstvé karty, když odhalil první trailer na očekávanou druhou řadu seriálu Loki. V té se opět vrátí Tom Hiddleston jako lstivý asgardský (respektive jotunský) bůh.

Kinaři nebudou mít co hrát. Kvůli stávce herců už se odkládají blockbustery
Kinaři nebudou mít co hrát. Kvůli stávce herců už se odkládají blockbustery
30.07.2023 13:40:00 | Filmové novinky

Hollywoodská studia začínají kvůli stávce herců panikařit a odsouvají velké premiéry, jež jsou závislé na propagaci ze strany jejich největších hvězd.