FB pixel TP pixel
Nejlepší cizojazyčný film letošních Oscarů je nyní online zdarma © TMDB

Nejlepší cizojazyčný film letošních Oscarů je nyní online zdarma

Pokud jste čerstvého držitele Oscara za nejlepší cizojazyčný film nestihli kvůli pandemii v kině, nemusíte smutnit. Skvělý Chlast s božským Madsem Mikkelsenem je totiž dostupný online zcela zdarma.

České novinky

Díky nominaci na evropskou filmovou cenu LUX Prize je totiž možné film exkluzivně zhlédnout zcela zdarma na platformě Edisonline (vstupenky kupujte zde), kde je vyhrazen omezený počet lístků pro speciální bezplatnou projekci. Neváhejte ovšem moc dlouho, první termíny jsou totiž vyprodané a i další vstupenky rychle mizí. Chlast bude každopádně možné zhlédnout zdarma celý týden až do 12. května. Pokud vám tedy Vinterbergova novinka s famózním Mikkelsenem v kinech unikla (protože se kvůli pandemii hrála pouhé čtyři dny), máte ideální možnost tenhle rest nyní dohnat.

 2 487 zobrazení   36 se líbí
Netflix a spol. se vrací do Česka. Objem natáčení se blíží rekordnímu roku
Netflix a spol. se vrací do Česka. Objem natáčení se blíží rekordnímu roku
03.05.2021 9:00:00 | České novinky

Zahraniční filmové štáby se pomalu vrací k objemu natáčení před koronavirovou pandemií a díky systému filmových pobídek se postupně vrací i do Česka. Vypadá to, že míra natáčení by se tak měla vrátit k rekordnímu předpandemickému roku 2019.

Nová doba! Ulož.to chce statisíce za své ilegální nabízení filmu Šarlatán
Nová doba! Ulož.to chce statisíce za své ilegální nabízení filmu Šarlatán
27.04.2021 | České novinky

Již mnoho let vedou majitelé práv k audiovizuálním dílům spory se známým českým serverem Ulož.to. V tom současném, který vede distribuční společnost CinemArt o svůj snímek Šarlatán, se překvapivě do protiútoku pustil cloudový server.

Aerovod jde ve stopách Disneyho! Vyzkouší prémiový model distribuce
Aerovod jde ve stopách Disneyho! Vyzkouší prémiový model distribuce
31.03.2021 11:00:00 | České novinky

Kina v Česku jsou stále zavřená, a i k nám se dostávají nové modely distribuce snímků původně mířících na stříbrná plátna. Společnost Aerovod vyzkouší prémiový model uvádění, když za zvýšenou cenu a po omezenou dobu do své knihovny přidá film před jeho kinopremiérou.

10 nejočekávanějších českých filmů roku 2021
10 nejočekávanějších českých filmů roku 2021
18.03.2021 | České novinky

Pandemie je tu už přes rok a budoucnost kin je zatím ve hvězdách. Společné projekce už jsou ale opět možné a pokud máte rádi kina rádi, rozhodně byste je měli podpořit. Třeba návštěvou nějakého českého filmu. Letos to dokonce vypadá, že ne z každého dostaneme rakovinu. Možná.