FB pixel TP pixel
Tvůrci Avengers ukázali jeden z nejdražších akčních seriálů. Trailer slibuje velkolepou jízdu © Amazon Studios

Tvůrci Avengers ukázali jeden z nejdražších akčních seriálů. Trailer slibuje velkolepou jízdu

Už 28. dubna dorazí online nový ambiciózní seriál, který má odstartovat celou sérii spřízněných projektů, v nichž se budou speciální agenti prát mezi sebou a nikomu se nebude dát věřit. Za projektem s extrémně velkým rozpočtem stojí tvůrci filmů s marvelovskými Avengery a trailer slibuje plnotučnou porci akce.

30. 3. 2023 19:15 | Filmové novinky

Seriál Citadel je projektem, který má již od samotného začátku velké ambice. Šestidílná první řada má být pouze odrazovým můstkem pro navazující spin-off projekty, které by se měly odehrávat vždy v jiné zemi. Zatímco již natočený seriál je zasazený do prostředí Itálie a Indie, navazující spin-off seriál, na kterém se již pracuje, by se měl odehrávat v Mexiku. Podrobnosti o seriálu byly streamovací službou Amazon Prime Video až do poslední chvíle drženy pod pokličkou. Známá byla pouze cena první série, která dostala rozpočet bezmála 185 milionů amerických dolarů. Při přepočtu na epizodu tak vychází částka 30 milionů na každý díl, čímž se Citadel dorovnává třeba čtvrté řadě Stranger Things.

Na Pána prstenů: Prsteny moci sice novinka zdaleka nemá, když v případě epické fantasy vycházela na každý díl částka okolo 90 milionů dolarů, v porovnání s jinými velkými projekty se ale jedná o vskutku masivní částku, která převyšuje například rozpočty projektů od Marvelu (cca 25 milionů dolarů) nebo epizody z 8. řady Hry o trůny, které stály okolo 15 milionů. Seriál v hlavních rolích s Richardem Maddenem a Priyankou Chopra Jonas produkují bratři Russoové, kteří stojí například za nejdražším filmem z produkce Netflixu The Gray Man anebo za posledními dvěma díly Avengers. S nápadem na špionážní universum ale nepřišlo tvůrčí duo, nýbrž šéfka Amazon Studios Jennifer Salke, která oslovila produkční společnost AGBO, která patří právě bratrům Russoovým. Už 28. dubna se dozvíme, jestli se tentokrát sourozenecké duo trefilo do černého. Seriál totiž provází zprávy o přepisování a přetáčkách, což nikdy nevěstí nic moc pozitivního. Amazon ale na nový špionážní seriál dost spoléhá, když se má stát velkou vlajkovou lodí jednoho ze streamovacích gigantů. Ostatně navzdory nejisté návratnosti byla již před premiérou odklepnuta i druhá série.

Zdroj: THR

Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejlepší hororový režisér současnosti ukázal šílenou novinku. Slibuje svého Pána prstenů
Nejlepší hororový režisér současnosti ukázal šílenou novinku. Slibuje svého Pána prstenů
30.03.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Není pochyb, že novinka hororového mistra Ariho Astera On se bojí je jedním z nejočekávanějších jarních titulů, které míří do kin. Ta se nyní ukazuje v novém pohledu do zákulisí, v němž jeden z nejlepších hororových tvůrců současnosti slibuje vlastní verzi Pána prstenů.

Nový akční hit Netflixu dostane pokračování. Další díly dorazí brzy
Nový akční hit Netflixu dostane pokračování. Další díly dorazí brzy
30.03.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix jen několik hodin po odhalení týdenních čísel sledovanosti potvrdila, že její nový seriálový hit Noční agent se dočká pokračování. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že na další epizody plné akce a napětí nebudou čekat dlouho.

Nejlepší Avenger promluvil o rozdrcení sněžným pluhem. Zazněl i záznam z nehody
Nejlepší Avenger promluvil o rozdrcení sněžným pluhem. Zazněl i záznam z nehody
29.03.2023 18:25:00 | Filmové novinky

Herec Jeremy Renner byl v lednu roku 2023 přejet sněžným pluhem poté, co se snažil zachránit svého synovce. Sám byl vozidlem sražen a jeho kosti byly několikanásobně rozdrceny. Nyní hvězda Avengers konečně promluvila díky prvnímu oficiálnímu rozhovoru.

Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince
Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince
29.03.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Mandalorian se po prvních těžkopádných epizodách začíná rozjíždět a tvůrci pokračují v ukazování dalších oblíbených postav, které si skalní fanoušci v minulosti zamilovali. Všechno má přitom jeden velký cíl.