FB pixel TP pixel
Nový Rocky přichází. Emocemi a akcí nabušený trailer ale řadu lidí zklame © MGM

Nový Rocky přichází. Emocemi a akcí nabušený trailer ale řadu lidí zklame

Série Rocky pokračuje už svým devátým dílem. Tentokrát se Adonis Creed bude muset vyrovnat se svým nejhorším soupeřem, na dveře mu totiž zaklepe jeho vlastní temná minulost. A on má doopravdy co ztratit.

19. 10. 2022 11:15 | Filmové novinky

Oficiálně sice série Rocky skončila snímkem Rocky Balboa, už pár let ale milovníky boxu a hutných osobních dramat těší spin-off Creed, ve kterém je hlavním protagonistou syn Apolla Creeda Adonis, jehož mentorem se stal právě ikonický Rocky v podání stárnoucího Sylvestera Stallona. V Česku je série Creed o to zábavnější, že si s ní velmi hrají překladatelé. Kromě oficiálních názvů Creed a Creed II totiž snímky dostaly alternativní názvy Rocky: Nová krev a Rocky: Nová výzva, protože nějak tuzemské diváky na sérii o afroamerickém boxerovi v podání Michaela B. Jordana nalákat musíte.

S třetím dílem ale přijde k zajímavému průšvihu, protože Creed III neobsahuje postavu Rockyho. Ten se se sérií v minulém dílu rozloučil na emocionálním vrcholu a Adonis Creed nyní definitivně převezme otěže. Je jasné, že neúčast Sylvestera Stallona řadu fanoušků série zklame, nicméně herec a nově i režisér Jordan moc dobře ví, že někdy je prostě čas postavit se na vlastní nohy. Třetí Creed bude navíc pořádně osobní, do Adonisova života se totiž vrátí jeho starý kamarád, který byl po letech propuštěn z vězení. Problém je v tom, že si drsňák s tváří a sixpackem Jonathana Majorse přišel vzít to, co mu podle něj náleží. Peníze, slávu... zkrátka život, který si Adonis po 7 let užíval plnými doušky. Creed III vtrhne do amerických kin 3. března 2023, na české datum premiéry zatím čekáme.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Kolik řad bude mít Rod draka? Autor Hry o trůny odhalil naprosto nutný počet
Kolik řad bude mít Rod draka? Autor Hry o trůny odhalil naprosto nutný počet
18.10.2022 18:30:00 | Filmové novinky

Nový seriál Rod draka, který začíná 173 let před narozením Daenerys Targaryen, je u diváků obrovský hit! Seriál je úspěšný i co se týče čísel. Jednu epizodu sleduje průměrně 29 miliónů diváků. Co však bude dál?

Henry Cavill se vrací jako Superman! Uvidíte ho dřív, než byste čekali
Henry Cavill se vrací jako Superman! Uvidíte ho dřív, než byste čekali
18.10.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Nejdříve nenáviděný, pak milovaný. Takový je osud Henryho Cavilla, kterého nejdříve řada fanoušků odmítala přijmout jako Muže z oceli, aby nakonec plakali a volali po jeho návratu. Minulé vedení WB tomu nevyhovělo, intervence Dwayna Johnsona ale vrací hrdinu zpátky do hry. A nejsou to jediné novinky v rámci DC.

Draci už tančí! Trailer na finále Rodu draka ukazuje Rhaeneřinu odplatu
Draci už tančí! Trailer na finále Rodu draka ukazuje Rhaeneřinu odplatu
18.10.2022 12:15:00 | Filmové novinky

HBO předvedlo velkolepý trailer na finále první řady svého chváleného seriálu Rod draka. Zatímco se devátý díl věnoval výhradně pletichám Hightowerů, finální epizoda ukáže druhou stranu konfliktu. A Rhaenyra rozhodně nezůstane se svou rodinou jen u slov.

Harrison Ford je klíčovým mužem Marvelu. Má nakročeno stát se dalším Hulkem
Harrison Ford je klíčovým mužem Marvelu. Má nakročeno stát se dalším Hulkem
18.10.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Po tragickém skonu Williama Hurta zůstala klíčová postava dalších fází MCU, proslulý generál Thaddeus Ross, neobsazena. Po sérii spekulací nyní Marvel potvrdil herce, který Hurta nahradí. A jedná se o pořádně hvězdné jméno!