FB pixel TP pixel
Disney na své službě bude mít i Star Wars nebo Marvel © TMDB

Disney na své službě bude mít i Star Wars nebo Marvel

Nedávno jsme psali o tom, že Disney se chystá spustit vlastní streamovací službu, kam chce exkluzivně dávat svoje tituly. A tím pádem ukončit speciální smlouvu s Netflixem, který dnes tyto tituly má u sebe. Teď už známe detaily a víme, jak to bude s konkrétními sériemi od Marvelu, Pixaru či Star Wars.

Streaming novinky
 10 zobrazení  
Amazon či Apple chtějí filmy online měsíc po kině
Amazon či Apple chtějí filmy online měsíc po kině
31.08.2017 | Streaming novinky

Relativně v tichosti se připravuje trojice velkých hráčů na start služby, kterými chtějí přilákat další zhýčkané fanoušky filmů. Už 30 dní po premiéře v kinech se film může objevit online na premiérové variantě iTunes nebo Amazon Video, a to za cenu, která odpovídá zhruba trojnásobku ceny lístku do kina.

Chce spoluzakladatel Netflixu změnit také kina?
Chce spoluzakladatel Netflixu změnit také kina?
16.08.2017 | Streaming novinky

Ať už si myslíte o Netflixu cokoliv, jednu věc mu nelze upřít. Tím, že nabídl rychle dostupný kvalitní obsah za relativně levné předplatné, změnil způsob, jak sledujeme filmy a seriály online. Nyní se o podobný krok pokouší spoluzakladatel Netflixu také v kinech. Má šanci už několikrát pohřbený projekt MoviePass?

Disney stáhne svojí nabídku z Netflixu a spustí vlastní službu!
Disney stáhne svojí nabídku z Netflixu a spustí vlastní službu!
09.08.2017 | Streaming novinky

Toto může být zpráva roku pro online filmový průmysl. Společnost Disney včera oznámila, že hodlá spustit v roce 2019 svojí vlastní online videopůjčovnu, kam bude přednostně dávat svoje filmy i seriály. Exkluzivní smlouva, kterou má aktuálně Netflix a zahrnuje nové filmy ze série Star Wars, Marvel či Pixar, tak skončí jen chvíli poté, co uzavřela.

Proč si Netflix půjčuje dalších 500 miliónů dolarů?
Proč si Netflix půjčuje dalších 500 miliónů dolarů?
01.08.2017 | Streaming novinky

Nedávno jsme psali o historickém milníku, kdy Netflix překonal hranici 100 miliónů předplatitelů. Za druhé čtvrtletí letošního roku se také mohl pochlubit ziskem, nese si však s sebou historickou ztrátu i dluhy. Teď si chce půjčit ještě další půlmiliardu. Na co další peníze potřebuje? A zvládne dlouhodobě vydělávat?