FB pixel TP pixel
Disney Plus - cena, předplatné © TMDB

Disney Plus - cena, předplatné

1. 5. 2022 0:00 | Wiki
  1. Disney plus cena
  2. Disney plus předplatné
  3. Jak ušetřit na Disney plus
  4. Disney plus zdarma
  5. Jak zaplatit Disney plus

Disney plus cena

Cena Disney+ v Česku je stanovena na 199 Kč měsíčně pokud bude platit vždy jeden měsíc dopředu. Na rozdíl od Netflixu platí cenu za Disney plus stejnou, ať už chcete jakoukoliv kvalitu nebo jakýkoliv počet zařízení, vždy bude cena Disney plus 199 Kč za měsíc. Jiná cena Disney plus je v případě, že zaplatíte na rok dopředu, a to 1990 Kč, ušetříte tak za 2 měsíce. Cena za Disney+ v Česku je levnější než v Západní Evropě, ve státech jako Německo, Francie či Španělsko se platí 8,99 euro, tedy zhruba 225 Kč při aktuálním kurzu. Cena Disney plus v Česku je srovnatelná s většinou zemí střední a východní Evropy, kde se platí Eurem (Slovensko, Slovinsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko), tam cena Disney+ vychází na 7,99 euro (cca 200 Kč). Levnější mají cenu Disney+ v Polsku, Maďarsku či Rumunsku, kde zaplatí v přepočtu v průměru cca 150 Kč. Cena Disney+ je u nás stejná jako cena za HBO Max (také 199 Kč za měsíc, jeden tarif) a nebo jako cena za nejlevnější tarif Netflixu (199 Kč za měsíc). Je dražší než Voyo předplatné, které pořídíte za 159 Kč/měsíc či Amazon Prime Video, které má stále akční cenu 79 Kč/měsíc.

Disney plus předplatné

Cena předplatné Disney+ na měsíc stojí v Česku 199 Kč. Jedná se podobně jako u HBO Max o jednu cenu, která vám zůstává bez ohledu na kvalitu obrazu nebo počet zařízení, kde chcete najednou přehrávat. Disney+ předplatné za měsíc lze zlevnit tak, že si pořídíte roční předplatné Disney+. Roční předplatné stojí 1990 Kč, ušetříte za 2 měsíce. Disney+ předplatné stojí v Česku o něco méně než ve státech západní Evropy (cca 225 Kč) a srovnatelné se státy střední a východní Evropy, kde se platí Eurem (Slovensko, Pobaltí). Disney+ předplatné na měsíc je o něco levnější například v Polsku, Maďarsku či Rumunsku, kde vyjde v průměru za 150 Kč za měsíc. Disney+ nenabízí zatím žádnou zkušební dobu, v zahraničí šlo Disney+ zdarma pořídit jen zpočátku na 7 dní na vyzkoušení.

Jak ušetřit na Disney plus

Je několik možností, jak ušetřit na Disney+. První je pořídit si místo klasického měsíčního předplatné (199 Kč) hned rovnou roční předplatné, které stojí 1990 Kč, ušetříte za 2 měsíce. Teoreticky ušetřit za Disney+ můžete také když si předplatíte Disney+ v jiné zemi než je Česko, například Maďarsko, Rumunsko či Polsko, kde měsíční předplatné stojí v průměru okolo 150 Kč. Disney+ vám bude fungovat univerzálně i s německým či polským účtem a nebude třeba nic měnit. Pro platbu v jiném státě bude třeba mít vlastní platební kartu vydanou pro daný stát či jiný zlevněný kupón zde zakoupený. Je třeba upozornit, že tento způsob může Disney+ vyhodnotit jako porušení jejich podmínek. Nejčistší cestou, jak ušetřit na Disney+ oproti běžnému měsíčnímu předplatnému, je tedy pořídit si výhodnější roční předplatné.

Disney plus zdarma

Dlouhodobě Disney plus zdarma nepořídíte. Ve vybraných státech nabízel Disney+ zdarma zkušební dobu 7 dní za vyzkoušení, během které jste nic neplatili, není však jisté, zda bude v Česku tato možnost také k dispozici. Během volby Disney+ zdarma je však i tak třeba obvykle zadat platební metodu, například platební kartu, před skončením této doby je třeba členství zrušit, aby Disney+ nezačal strhávat peníze za 1. měsíc. Co je jisté, že za Disney+ lze ušetřit a to tak, že místo měsíčního předplatné 199 Kč si můžete pořídit roční předplatné. To je za 1990 Kč (místo 12 měsíců cenově 10). Můžete však ušetřit, pokud si zařídíte předplatné v jiné zemi, kde je předplatné levnější (Polsko, Maďarsko), kde ale musíte mít místní platební kartu či jiný kupón. I s tímto předplatným se budete moci připojovat k české nabídce a s českou podporou.

Jak zaplatit Disney plus

Společnost Disney nabízí několik možností, jak zaplatit za Disney+. Hlavní platební metodou je platební karta. Podle země, kde byla karta vydaná, se určuje cena a základní nabídka. Cena v Česku je 199 Kč za měsíc nebo 1990 Kč na rok. Další možností, jak zaplatit Disney+ je PayPal, tato metoda je vhodná, pokud nechcete poskytovat svojí kartu přímo společnosti Disney. Jejímu zneužití se ale bát nemusíte, zaplatit za Disney+ je bezpečné. Další možností, jak zaplatit Disney+, je přímo v aplikaci staženou přes Google Play Store nebo Apple App Store. K platbě pak použijete na svůj účet navázané služby jako Google Pay nebo Apple Pay. Pokud tyto dvě služby nevyužíváte, máte ještě možnost si zakoupit kredity na kupóny od Google či Apple (iTunes) prodávané v Česku, nabít si svůj kredit pro Play Store nebo App Store a nechat si strhávat za Disney+ takto. Zaplatit za Disney+ aktuálně nelze fakturou či složenkou, ani převodem na účet ani hotově. Uvidíme, zda zaplatit za Disney+ bude v budoucnu například přes telefonní operátory, jako to nabízí například HBO Max nebo Netflix.

Tomáš Vyskočil
Svůj první filmový web spustil už v roce 1999. Od té doby si uvědomil, že nebude dělat nic jiného než psát o filmech na internet. A tak založil a spustil FilmPub, první velký filmový magazín. O pár let později přešel na seriály a pro pár fanoušků spustil Lost.cz. Protože těch fandů bylo najednou dost, rozhodl se spustit i další weby a tak vznikla Edna.cz. Mezitím pracoval a psal třeba pro Premiere, DiViDi a další filmové časopisy. Když mu kamarádi před pár lety říkali, že stahují pirátské filmy, protože u nás není nabídka, tak si jeden víkend sedl, naprogramoval skript, který stáhl všechny dostupné nabídky u nás a tak vzniklo Filmtoro. Filmy a seriály už neopustí, protože filmy a seriály nikdy neopustily jeho.
Netflix
Netflix
01.01.2022 | Wiki

Netflix je nejpopulárnější streamovací služba a nabízí více než 7.500 pořadů, z nichž zhruba polovina má české titulky nebo český dabing. Kolik stojí předplatné, jak si přepínat profily, proč jsou na Netflixu jen vybrané filmy a seriály? Podívejte se na odpovědi na nejčastější otázky.

HBO Max
HBO Max
01.01.2022 | Wiki

Streamovací služba HBO Max od 8. března 2022 nahrazuje stávající službu HBO GO. Co změna přinese, proč se děje, jaké nové filmy či seriály tam najdeme a kde bude dostupná? Máme pro vás seznam nejčastější otázek a odpovědí.

Disney Plus
Disney Plus
01.01.2022 | Wiki

Po dlouhých odkladech dorazí služba Disney+ do Česka 14. 6. 2022. Přinese za jednu nové i staré filmy a seriály značek jako Marvel, Star Wars, Pixar, Disney a mnoha dalších. Na jaké pořady se můžeme těšit, kolik služba bude stát, kde bude dostupná? Shrnujeme nejčastější otázky a odpovědi.