FB pixel TP pixel
Disney+ za cenu jednoho piva? Slevová nabídka není jen pro nové zákazníky © Marvel Studios

Disney+ za cenu jednoho piva? Slevová nabídka není jen pro nové zákazníky

Disney 8. září startuje oslavy zvané Disney+ Day a během nich naservíruje nejen hromadu nových filmů a seriálů, ale také unikátní slevovou akci, která má zlákat nové i navracejícící se předplatitele.

7. 9. 2022 17:00 | Streaming novinky

Již zítra Disney odstartuje oslavy Disney+ dne, během něhož uvolní celou řadu zajímavých novinek na svou streamovací službu. Kromě nové epizody hitovky She-Hulk: Neuvěřitelná právnička se fanoušci populárního rodinného studia mohou těšit mimo jiné na nového Thora s podtitulem Láska jako hrom, dokument o vzniku seriálu Obi-Wan Kenobi, hraného Pinocchia, nový seriál ze světa animovaných Aut či dokumentární novinku od National Geographic. To ale není všechno.

Jedinečná sleva

Disney se snaží dál lákat diváky i skrze cenu své služby. V rámci oslav tudíž přichází s jedinečnou nabídkou pro nové i vracející se uživatele, kteří si mohou službu na první měsíc předplatit za pouhých 49 Kč. Stačí se od 8. září od 6:00 do 20. září do 8:59 vydat na web skrze následující odkaz a máte solidní zásobu filmů a seriálů na následujících 31 dní doslova za cenu jednoho lepšího piva. A to není vůbec špatná nabídka. Obzvlášť , když už 8. září Disney nasype kotel novinek a během září přidá mimo jiné i nový seriál ze světa Star Wars Andor. Pokud tedy stále s předplatným váháte, anebo vás dříve služba Disney Plus neoslovila, nyní máte ideální příležitost zkusit to s konkurencí Netflixu a HBO znovu. .

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Obří konkurence Netflixu se blíží. Za dobrou cenu nabídne Top Gun 2 a další hity
Obří konkurence Netflixu se blíží. Za dobrou cenu nabídne Top Gun 2 a další hity
05.09.2022 17:25:00 | Streaming novinky

Poslední z velkých streamingových hráčů má konečně termín spuštění v našem regionu. Dočkáme se ho však - jako obvykle - později než jsme čekali. Budoucí streamovací domov Top Gunu, Transformers, Star Treku, Jurského světa, Kanclu, South Parku nebo Dextera se v Česku objeví až na jaře 2023.

Netflix už tuší cenu za předplatné s reklamou. Víme, kam všude ji nacpe
Netflix už tuší cenu za předplatné s reklamou. Víme, kam všude ji nacpe
02.09.2022 12:30:00 | Streaming novinky

Není žádným tajemstvím, že streamovací služba Netflix se chystá zavést reklamy pro své předplatitele. Nemusíte mít však strach, Netflix bez reklam bude stále možné sledovat, a to za poměrně výhodnou cenu.

Rod draka láme historický rekord HBO. Na vrchol Hry o trůny však nemá
Rod draka láme historický rekord HBO. Na vrchol Hry o trůny však nemá
24.08.2022 10:00:00 | Streaming novinky

Nový seriál Rod Draka od HBO vtáhl diváky zpět do Západozemí. Premiéra Rodu Draka přilákala necelých 10 milionů diváků. Statistiky jsou jak z televizního vysílání HBO, tak ze streamovací platformy HBO Max. Podle společnosti jde o nejvíce sledovaný premiérový díl v dějinách placených televizních kanálů.

HBO opět razantně odstraňovalo obsah. Promazání se dotkne i Čechů
HBO opět razantně odstraňovalo obsah. Promazání se dotkne i Čechů
23.08.2022 12:20:00 | Streaming novinky

Ze zámořského HBO Max zmizelo během páteční půlnoci přes třicet filmů a seriálů včetně mnoha originálů. Streamer své rozhodnutí objasňuje.