FB pixel TP pixel
Drsňák Lundgren bojuje s rakovinou. Doktor mu předpověděl 3 roky života © Lionsgate

Drsňák Lundgren bojuje s rakovinou. Doktor mu předpověděl 3 roky života

Jedna z největších akčních hvězd 80. let a dodnes velmi aktivní herec, který se v druhém Creedovi dokonce znovu objevil jako ikonický bijec Ivan Drago, trpí rakovinou. Dolph Lundgren se ale nevzdává.

11. 5. 2023 11:30 | Filmové novinky

Kdyby vám lékaři diagnostikovali 2-3 roky života s těžkou formou rakoviny, co byste udělali? Někdo by si začal sepisovat poslední vůli, přepsal by majetek na své příbuzné a dost možná by se začal u terapeuta vyznávat z toho, že je na posledním tažení. Nikoliv však švédský drsňák Dolph Lundgren, který v novém rozhovoru v pořadu In Depth With Graham Bensinger přiznal, že se zákeřnou nemocí bojuje již dlouhých 8 let, aniž by o tom kdokoli věděl. Poprvé mu lékaři našli rakovinu plic už v roce 2015, tu se podařilo porazit, nicméně v roce 2020 došlo k jejímu návratu a vše bylo mnohem horší.

Plíce, páteř i ledviny

Podle Lundgrenovy snoubenky Emmy Krokdal tehdy lékaři našli v těle vystudovaného chemického inženýra a akčního frajera nádory nejen na plicích, ale i v páteři a ledvinách, přičemž predikce byla jasná – 2-3 roky života maximálně. Lundgren se prý s diagnózou smířil, nicméně se nevzdal a vyhledal lékařku Alexandru Drakaki, která s ním aktuálně spolupracuje na zmenšování a odstranění nádorů, které by nakonec mohlo hrůznou diagnózu oddálit či úplně shodit ze stolu. Lundgren se přitom vůbec netají tím, že za jeho negativní nálezy zřejmě mohou anabolické steroidy, které v minulosti opakovaně užíval. Ostatně když máte jako on doktorát z chemie, tak asi víte, o čem mluvíte.

Lundgren se ale každopádně nevzdává a hodlá bojovat až do případného konce. Roztočených má ostatně hned několik filmových projektů, přičemž nejdříve ho uvidíme ve filmu Aquaman and the Lost Kingdom. Objeví se také ve čtvrtých The Expendables, snímku Wanted Man, který dokonce režíruje podle svého scénáře, a bude hvězdou i dokumentu s perfektním názvem odkazujícím ke čtvrtému Rockymu I Must Break You. V dokumentu se kromě Lundgrena objeví i další akční ikony jako Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger nebo Jean-Claude Van Damme. Tak se drž, borče!

Zdroj: Joblo

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejdojemnější film roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
Nejdojemnější film roku je konečně online. Nenechte si ho ujít
10.05.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Do online prostoru se konečně přiřítil jeden z nejlepších filmů loňského roku a zaručeně největší doják pro každého fanouška kinematografie. Novinka režiséra Stevena Spielberga vás však neprotáhne jen jeho zálibou v natáčení ultimátních filmových zážitků, ale také těžkým rozvodem rodičů.

Netflix láká na největší květnové hity. Mnoho velkých titulů ve videu zatajil
Netflix láká na největší květnové hity. Mnoho velkých titulů ve videu zatajil
10.05.2023 14:15:00 | Filmové novinky

Netflix jako každý měsíc vyrukoval s upoutávkovým sestřihem, který má předplatitelům představit největší hity následujících dní a týdnů. Už druhý měsíc za sebou ale jeho výběr působí zcela absurdně, když nepochopitelně vynechává řadu zajímavých titulů, které rozhodně stojí za pozornost.

Nejsledovanější horor v historii Netflixu nečekaně pokračuje. Trailer je skličující
Nejsledovanější horor v historii Netflixu nečekaně pokračuje. Trailer je skličující
09.05.2023 17:15:00 | Filmové novinky

Před 5 lety Netflix uvedl sci-fi horor V pasti se Sandrou Bullock a nečekaný hit se šířil éterem jako lavina. Nyní se chystá na streamovací službu pokračování, které nás zavede do mimozemšťany sužované Barcelony. Netflix dokonce ukázal první trailer.

Zelený meč Luka Skywalkera nemá žádný význam. Vznikl z praktického důvodu
Zelený meč Luka Skywalkera nemá žádný význam. Vznikl z praktického důvodu
09.05.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Ve filmu Návrat Jediů si Luke Skywalker sestrojí nový světelný meč, který má zelenou barvu. Ačkoli se okolo této a dalších barev ikonických zbraní vytvořila pestrá mytologie plná významů spojených s galaktickou Sílou, reálný důvod vzniku nové barvy je naprosto prostý a technický.