FB pixel TP pixel
Fantasy Dračí doupě má velkolepý první trailer. Fanoušky hry nadchne © Paramount Pictures

Fantasy Dračí doupě má velkolepý první trailer. Fanoušky hry nadchne

Po více než dvacet let starém filmu a dvou dalších videofilmech se značka DnD vrátí na velká plátna. V produkci Paramountu se můžeme těšit na vysokorozpočtový reboot s démonickým padouchem v podání Hugha Granta. Paramount nyní útočí s prvním trailerem!

22. 7. 2022 9:00 | Filmové novinky

Už 3. března 2023 do kin vtrhne snímek Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Ten je rebootem trilogie, která v průběhu minulých dvou dekád neslavila úspěch, byť se v ní objevily hvězdy jako Jeremy Irons, Justin Whalin, Marlon Wayans nebo Thora Birch. Honor Among Thieves sleduje příhody party zlodějů, které se nedopatřením podaří vypustit do fantaskního světa mocné zlo. Vůdci party ale na světě záleží, proto své kumpány přesvědčí k tomu, že musí zlo zastavit. Společně tedy vyrážejí na dobrodružnou výpravu, během které potkají řadu nových spojenců, fantasticky vypadajících potvor a také želatinovou kostku!

Hlavní roli vůdce bandy zlodějů si střihne Chris Pine, který se objevil v Abramsově verzi Star Treku nebo v obou dílech Wonder Woman. Ústřední ženský part pak zahraje Michelle Rodriguez, stálice Fast ságy, kterou coby hlavní bojovnici doplní i hvězda Bridgertonových Regé-Jean Page. Hvězdné obsazení doplňuje také Hugh Grant v roli hlavního zloducha, který si hraní ve fantasy béčku evidentně užívá. Novou variaci na nejrůznější fantasy ságy uvidíme v kinech, jak jsme už psali výše, v březnu. Po čtyřiceti dnech by pak projekt měl zamířit na Paramount+.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Johnny Depp se vrací k filmům. Jeho nový projekt podpořil Netflix
Johnny Depp se vrací k filmům. Jeho nový projekt podpořil Netflix
21.07.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Johnny Depp se po vyhraném soudu s Amber Heard vrací k filmům. Nyní ho podpořil i Netflix. Ten má však i jiné důvody, které jsou dané platnou legislativou.

Rod draka má epický nový trailer. Nové Hře o trůny nechybí draci, ani akční řež
Rod draka má epický nový trailer. Nové Hře o trůny nechybí draci, ani akční řež
20.07.2022 20:15:00 | Filmové novinky

HBO Max měsíc před premiérou konečně ukázalo první pořádný trailer na jeden z fantasy vrcholů roku 2022. Draky se to v něm jen hemží, navíc nás čeká i rodinné drama plné intrik a zrady!

Nový trailer Predátora konečně odhaluje novou podobu titulního lovce
Nový trailer Predátora konečně odhaluje novou podobu titulního lovce
20.07.2022 13:20:00 | Filmové novinky

Snímek Predátor: Kořist dorazí už 5. srpna na streamovací službu Disney Plus. Nyní jsme se dočkali nové krátké upoutávky, která umožňuje pořádně se podívat na titulního lovce, který se tentokrát pustí do křížku s indiány.

Konečně pořádný Tekken! Netflix ukázal trailer, který nadchne fanoušky
Konečně pořádný Tekken! Netflix ukázal trailer, který nadchne fanoušky
19.07.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix ukázal plnohodnotnou upoutávku na novou seriálovou adaptaci herního fenoménu Tekken. Seriál s podtitulem Bloodlines nabídne poctivé zpracování a věrnost předloze.