FB pixel TP pixel
Dva stejné filmy jeden rok! Kdo má kouli za opisování? © TMDB

Dva stejné filmy jeden rok! Kdo má kouli za opisování?

Stavá se to každé léto. Dlouho nic a pak jsou najednou v kině dva stejné filmy o výbuchu sopky, přistání na Marsu, dopadu asteroidu nebo únosu amerického prezidenta. Proč se tak děje? Kolik jich vlastně je? A kdo si má sakra pamatovat rozdíly? Připravili jsme podrobný seznam, se kterým se neztratíte.

Tipy na film 31. 1. 2018 17:00 | Tipy na film
 31 zobrazení   7 se líbí
Máte nově HBO? 10 seriálů, které začít sledovat
Máte nově HBO? 10 seriálů, které začít sledovat
29.01.2018 | Tipy na film

Pořídili jste si právě HBO a řešíte, jaké seriály začít sledovat? Máme pro vás desítku tipů, u kterých byste měli začít. Patří tam staré klasiky, nejlepší hity i nejnovější pecky, o kterých každý mluví. Pokud tedy nechcete v příští konverzaci vypadat, že nic neznáte, doplnit vzdělání musíte začít právě u těchto seriálů.

30 nejlepších filmů na zlepšení nálady
30 nejlepších filmů na zlepšení nálady
28.01.2018 | Tipy na film

Úplně rozumíme, pokud máte po včerejšku blbou náladu a cítíte se tak nějak pod psa. Proto jsme pro vás připravili výběr těch nejlepších filmů, které vám zvednou náladu. Bude líp!

VÍKENDOVÝ TIP: Mozaika
VÍKENDOVÝ TIP: Mozaika
27.01.2018 | Tipy na film

Na HBO se tento týden objevila nová série, kterou má na svědomí Steven Soderbergh. Nejzajímavější na ní je to, že byla už před pár měsíci uvedena jako aplikace pro uživatele, kteří mohli sami vybírat z několika scénářů, jak se má seriál vyvíjet a také skončit. Nyní tvůrci ukáží verzi, jak si představují seriál oni.

5 nenápadných, ale skvělých nových seriálů na Netflixu
5 nenápadných, ale skvělých nových seriálů na Netflixu
24.01.2018 | Tipy na film

I když je hlavní seriálová sezóna ještě daleko, pořád se objevují zajímavé seriály. Na Netflixu za poslední měsíc přibylo několik novinek, které trochu nespravedlivě zapadly, proto jsme se je rozhodli více zpropagovat. Třeba španělský seriál o "loupeži století", minisérii o Unabomberovi nebo novou talk-show Davida Lettermana.