FB pixel TP pixel
Trailer na Equalizer 3 slibuje krvavá jatka italské mafie. Revolver skončí v oku padoucha © Sony Pictures

Trailer na Equalizer 3 slibuje krvavá jatka italské mafie. Revolver skončí v oku padoucha

Denzel Washington se po dlouhých 5 letech vrací jako dokonale vycvičený mstitel, který nenechá bezpráví nikdy bez odezvy. V závěrečném dílu akční série zatočí s italskou mafií, která naruší jeho důchod.

25. 4. 2023 15:30 | Filmové novinky

Denzel Washington se v roli Roberta McCalla objevil poprvé v roce 2014 a bylo z toho velmi milé žánrové překvapení, jemuž režisér Antoine Fuqua vtiskl dnes již neodmyslitelnou surovost a nesmlouvavost. Z pomstychtivé postavy se postupem času stala stejná legenda jako v případě Bryana Millse ze série 96 hodin. Druhý film dorazil v roce 2018 a nyní, po 5 letech, přichází i závěrečná část trilogie. Alespoň tak McCallův střet s italskou mafií prezentuje samotný trailer, jenž hrdinu ukazuje jako muže v důchodu, který by si rád užíval svůj klid. Jenže když se objeví místní gangsteři a začnou dělat problémy jeho milovaným, je čas znovu vytáhnout speciální dovednosti, začít lámat ruce a v případě nutnosti narvat šmejdům revolver do oka. Vypadá to zkrátka na další solidní zábavu s béčkovým nádechem. V kinech se film objeví jíž 31. srpna.

Zdroj: Sony Pictures

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Bláznivá česká komedie vstoupila na Netflix a obratem se stala hitem. Brzy dorazí nový horor
Bláznivá česká komedie vstoupila na Netflix a obratem se stala hitem. Brzy dorazí nový horor
25.04.2023 14:50:00 | Filmové novinky

Tohle je zhruba stejně velké překvapení jako když začne být koncem dubna konečně teplo. Netflixu se sázka na české filmy a především komedie opakovaně vyplácí a důkazem je i nová česká žánrovka Hádkovi, která řeší jednu rodinu, která by ráda dědila byt na sídlišti.

Český Blade Runner má fantastický první trailer. Něco takového tu nebylo roky
Český Blade Runner má fantastický první trailer. Něco takového tu nebylo roky
25.04.2023 14:15:00 | Filmové novinky

Talentovaný reklamní režisér Robert Hloz představil po letech příprav svůj celovečerní debut Bod obnovy. Futuristické sci-fi v první upoutávce láká na impozantní město budoucnosti, slibný koncept a kriminální zápletku jako z kultovního Blade Runnera.

Famózní válečný akčňák sklízí nadšení diváků i kritiků. Češi ho ale v kině neuvidí
Famózní válečný akčňák sklízí nadšení diváků i kritiků. Češi ho ale v kině neuvidí
25.04.2023 8:00:00 | Filmové novinky

Nový válečný film režiséra Guye Ritchieho zamířil do amerických kin a bohužel se jedná o komerční propadák. Recenze kritiků a diváků jsou však naprosto nadšené a slibují jeden z nejlepších akčních zážitků letošního roku. V Česku se film do kin s největší pravděpodobností nepodívá.

Strážce galaxie 3 viděli první diváci a mají jasno. Nová marvelovka vám zlomí srdce
Strážce galaxie 3 viděli první diváci a mají jasno. Nová marvelovka vám zlomí srdce
24.04.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Závěr komiksové trilogie Strážci galaxie zamíří do českých kin sice až 4. května, první diváci však již měli možnost film vidět díky slavnostní evropské premiéře v pařížském Disneylandu. A ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat.